10.6.2019 12:06

Πνιγμένη στα σκουπίδια η "βιτρίνα" της Χίου ακόμη ένα Σαββατοκύριακο

Γεμάτοι οι κάδοι από σκουπίδια όλο το Σαββατοκύριακο τόσο στο λιμάνι του νησιού όσο και σε άλλα κεντρικά σημεία της πόλης

Μάλλον «Καλώς ορίσατε στην Ινδία» θα έπρεπε να λέει η ταμπέλα υποδοχής των επισκεπτών που έρχονται στο νησί μας, αφού η βρωμιά που επικράτησε ολόκληρο το Σαββατοκύριακο σε κεντρικά σημεία της πόλης, έδινε την αίσθηση μιας τριτοκοσμικής πόλης.

Οι κάδοι γεμάτοι σκουπίδια, που σε μερικούς από αυτούς έβγαιναν απ’ έξω, ο βοριάς έφερνε σκουπίδια στην πλευρά του λιμανιού, στο σημείο του Τελωνείου αλλά και γύρω από αυτό τη στιγμή μάλιστα που πούλμαν περίμεναν απ΄ έξω από αυτό για να παραλάβουν επισκέπτες. Η ίδια κατάσταση λίγο πολύ σε όλη την πόλη.

Συμπολίτης μας, βλέποντας την κατάσταση, αποφάσισε να μας στείλει φωτογραφικό υλικό από διάφορα σημεία της πόλης και παράλληλα να γράψει τα εξής:

«Είδα έξω από το Λιμεναρχείο έναν οδοκαθαριστή ο οποίος έκανε το διάλλειμα του, πιθανότατα εκείνη τη στιγμή, αφού κάπνιζε και έπινε καφέ. Τον πλησίασα για να του πω ότι η περιοχή έξω από το Τελωνείο χρήζει καθαρισμού, μιας και σε λίγη ώρα έφτανε πλοίο. Εκείνος αμέριμνος απάντησε ότι καθαρίζει 2 φορές τη μέρα και ότι δεν  μπορούσε να κάνει κάτι εκείνη τη στιγμή.

Από το Σάββατο η πόλη είναι άθλια, από σκουπίδια και βρωμιά. Ήρθαν αρκετά σκάφη για το Σαββατοκύριακο με αποτέλεσμα οι κάδοι της προκυμαίας να «μπουκώσουν» και οι αρμόδιοι της καθαριότητας να επέμβουν αργά το βράδυ», αναφέρει.

Και αφού τις τελευταίες μέρες ότι δημοσιεύεται  λύνεται , ας ελπίσουμε αυτό το Σαββατοκύριακο να ήταν το τελευταίο ινδικό... για το νησί μας.

 

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ