27.2.2024 15:41

Πανελλήνιο πρωτάθλημα ιστιοπλοϊας μέσα στις λάσπες (video)

Απαράδεκτη η εικόνα στον χώρο του Ναυτικού Ομίλου Χίου λίγο πριν την έναρξη του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Νήσων Αιγαίου και Κρήτης

Προβληματισμό για τον τρόπο που θα υποδεχθούμε περί τους 250 αθλητές, προκαλούν οι εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του Politischios.gr, στην περιοχή της Μπέλα Βίστα, εκεί όπου βρίσκεται η έδρα της Ιστιοπλοϊας του Ναυτικού Ομίλου Χίου και σημείο όπου σε λίγες ημέρες θα διεξαχθεί το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου και Κρήτης Optimist και ILCA 4.

Συνολικά ο ΝΟΧ θα φιλοξενήσει 15 ομίλους από όλα τα νησιά του Αιγαίου και της Κρήτης με αθλητές από 7 έως και 16 ετών.

Ωστόσο η εικόνα που παρουσιάζει ο χώρος του προπονητικού Καμπ, είναι απογοητευτική, αφού κανείς και κυρίως ο Δήμος και οι Υπηρεσίες του, δεν σκέφτηκε οποιαδήποτε είδους παρέμβαση τόσο στον χώρο του ΝΟΧ όσο και στον χώρο στάθμευσης της περιοχής.

Να σημειωθεί ότι ήδη έχει ξεκινήσει το προπονητικό καμπ στις εγκαταστάσεις του ΝΟΧ ενώ από την Πέμπτη μέχρι και την Κυριακή θα διεξαχθούν οι αγώνες. Η τελετή έναρξης του Πρωταθλήματος θα γίνει αύριο Τετάρτη στις 18.00 ενώ την Κυριακή στις 18.00 θα γίνουν οι απονομές στους πρωταθλητές.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ