29.10.2021 14:43

Ολυμπιακών προδιαγραφών κινητές μπασκέτες στο Δημοτικό Στάδιο Χίου (BINTEO)

Ολυμπιακού τύπο μπασκέτες απέκτησε το Δημοτικό Στάδιο Χίου, έπειτα από τη διαπίστωση της διοίκησης του Νομικού Προσώπου ότι, οι προηγούμενες μπασκέτες δεν πληρούσαν τις προδιαγραφές ασφαλείας της νομοθεσίας.

Σε σημερινές του δηλώσεις ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Γιάννης Μανάρας, αναφέρθηκε στην προμήθεια των μπασκετών, λέγοντας ότι, πλέον τα αθλητικά σωματεία και οι αθλούμενοι θα μπορούν να χρησιμοποιήσουμε με απόλυτη ασφάλεια και το συγκεκριμένο γήπεδο που για μεγάλο χρονικό διάστημα παρέμενε ανενεργό.

«Ο λόγος που επενδύσαμε στις φορητές μπασκέτες, των οποίων το κόστος είναι ακριβότερο από αυτό των σταθερών, είναι γιατί το συγκεκριμένο γήπεδο, χρησιμοποιείται από τα αθλητικά σωματεία του νησιού μας και ως γήπεδο τένις», ανέφερε ο κ. Μανάρας.

Από την πλευρά του, ο Διευθυντής του Νομικού Προσώπου Σταμάτης Λίναρης, επεσήμανε ότι: «Το συγκεκριμένο γήπεδο είναι πολύ σημαντικό για την εύρυθμη λειτουργία του κλειστού, αφού μπορούν να προπονούνται και οι ακαδημίες αλλά και να χρησιμοποιείται τις πρωινές ώρες από το 1ο ΕΠΑ.Λ. Χίου».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ