17.1.2024 15:01

Νέα Ιωάννου Χρήστου… το περιβόητο Open Mall;

Εγκλωβισμένοι οι καταστηματάρχες της οδού Αμάντου με το έργο του ανοιχτού κέντρου εμπορίου που έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί το 2023 αλλά πήρε παράταση έως τις 31/12/2024

Την εύλογη αντίδραση των καταστηματαρχών της οδού Αμάντου, οδός από την οποία ξεκίνησαν οι αναπλάσεις των δρόμων στο πλαίσιο του έργου του ανοιχτού κέντρου εμπορίου (open mall), προκαλεί η άνευ προηγουμένου καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των εργασιών.

Έτσι ενώ το έργο θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί προς όλα του τα σκέλη μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2023, πήρε παράταση μέχρι τις 31/12/2024, αφού παρατηρήθηκε καθυστέρηση των εργασιών, με «θύματα» αυτή τη φορά τους καταστηματάρχες της οδού Αμάντου, οι οποίοι βλέπουν την πελατεία τους να μειώνεται, τον ανεφοδιασμό των καταστημάτων τους να μετατρέπεται σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες και τον χώρο μπροστά από τα καταστήματά τους να παραμένει ένα ανοιχτό εργοτάξιο, χωρίς κανείς να ξέρει πότε θα ολοκληρωθούν οι εργασίες.

Επί του παρόντος, η υπόσχεση που είχαν λάβει για επανεκκίνηση των εργασιών από τις 8 Ιανουαρίου αποδείχθηκε κενή περιεχομένου με αποτέλεσμα η κατάσταση με τον νέο χρόνο να παραμένει η ίδια.

 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ