1.4.2017 14:26

Εθελοντικοί καθαρισμοί σε 6 σημεία του νησιού

Μικρότερη, συγκριτικά με πέρσι, αλλά ικανοποιητική είναι η συμμετοχή φορέων του νησιού στην εθελοντική εκστρατεία «Let’s do it Greece».

Την Κυριακή 2 Απριλίου, με το συντονισμό και την υποστήριξη του Δήμου Χίου, εθελοντές επεμβαίνουν σε 6 διαφορετικά σημεία του νησιού. Συγκεκριμένα:

-Το Λιμεναρχείο Χίου και  το Σώμα Ελλήνων Οδηγών Χίου θα καθαρίσουν την περιοχή του Λιμεναρχείου και του Αριστερού Λιμενοβραχίονα,
-Το 2ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Βροντάδου θα καθαρίσει την Πλατεία –Παρκάκι στην Ερυθιανή,
-Η Εθελοντική Ομάδα « Όμικρον » και το 8ο Σύστημα Αεροποροσκόπων Χίου θα καθαρίσουν στην περιοχή Ρεστών στην Ερυθυιανή
-Το 2ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Χίου θα καθαρίσει την Παραλία Κονταρίου στο ύψος του καταστήματος «Da luz,» πρώην «Τζίμη» ,
-Η Δημοτική Κοινότητα Καλλιμασίας θα προβει σε χορτοκοπες και άσπρισμα των κεντρικών οδών.
-Οι τοπικές Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Αμανής, σε συνεργασία με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Βολισσού και Παρπαριάς, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Βολισσού και τον Αθλητικό Σύλλογο Αμανής θα καθαρίσουν το Λιμάνι Βολισσού, την Παραλία στην περιοχή Γωνιά, την Παραλία στα Λευκάθια, στην Λήμνο, στο Σχολείο Βολισσού, τον κεντρικό δρόμο Παρπαριάς, στα Αγιάσματα ,το Κάστρο Βολισσού, τον Άγιο Γεώργιο Κρασσά, την Παραλία της Εζούσας, στα  χωριά Κουρούνια και Αφροδίσια.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις δράσεις μπορούν να προμηθεύονται σχετικό εξοπλισμό (γάντια, σακούλες κ.α) από το Δημαρχείο της Χίου από τις 10:30 π.μ. και μετά. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ