4.6.2018 20:10

Βαπτίζουν το κρέας ψάρι στην Εισαγγελία Χίου

Το ένα από τα οχήματα των Υπαλλήλων της Εισαγγελίας Χίου. Σε ένα πρόχειρο χαρτί ο οδηγός του οχήματος επικαλείται την Ελληνική Δημοκρατία και αναφέρει τα τηλέφωνα της υπηρεσίας του.

Όταν πριν μερικούς μήνες η Εισαγγελία ζήτησε 5 θέσεις στάθμευσης στην καρδιά της πόλης, αφαιρώντας τον αντίστοιχο αριθμό θέσεων από πολίτες και καταστήματα, η επίσημη δικαιολογία ήταν ότι δεν υπάρχει χώρος στάθμευσης για τα κρατικά οχήματα που μετέβαιναν στο κτίριο της οδού Βενιζέλου, με αποτέλεσμα – διαπιστωμένα και από σχετικό ρεπορτάζ του «π»- περιπολικά της Α.Δ. Χίου και όχι μόνο είτε να κλείνουν τον δρόμο για τη μεταφορά κρατουμένων είτε να κάνουν γύρους μέχρι να βρουν θέση στάθμευσης.

Λίγο καιρό αργότερα η ίδια η Εισαγγελία διαψεύδει τον εαυτό της, βαπτίζοντας οχήματα των υπαλλήλων της σε κρατικά- υπηρεσιακά απλά και μόνο με ένα χαρτάκι που φέρει την ένδειξη Εισαγγελία Χίου.

Τελικά το πρόβλημα ήταν ότι δεν έβρισκαν χώρο στάθμευσης οι υπάλληλοί της;

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ