17.6.2024 6:53

Απαράδεκτη η κατάσταση στη Δασκαλόπετρα

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης του Δήμου Χίου

Παρά το πανηγύρι απευθείας αναθέσεων της δημοτικής αρχής ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για χορτοκοπές και γενικά τη διαμόρφωση των δημοτικών χώρων,  η κατάσταση στη Δασκαλόπετρα στο Βροντάδο, παραμένει από απαράδεκτη έως επικίνδυνη εξ αιτίας της αδιαφορίας αφενός των δημοτικών αρχόντων και αφετέρου της βλάστησης της περιοχής  με τους αναφυόμενους φοίνικες.

Οι διάδρομοι προς την παραλία είναι σχεδόν απροσπέλαστοι από τα συγκεκριμένα φυτά, ενώ τα παρτέρια είναι στην ίδια και χειρότερη κατάσταση.
Οι δημοτικές ομπρέλες μετά από καθυστέρηση στην οποία είχαμε αναφερθεί, από 8 στον αριθμό, μειώθηκαν σε πέντε, ενώ έχει καταρρεύσει και μέρος του τοίχου στήριξης εκεί που βρίσκεται ο ευκάλυπτος.

Τα καλαθάκια σκουπιδιών υπερπλήρη με αποτέλεσμά όλα αυτά να συνθέτουν μια αποτρεπτική εικόνα για τους λουόμενους, ντόπιους και ξένους.
Δυστυχώς αποδεικνύεται για πολλοστή φορά , ότι η νέα δημοτική αρχή είναι για τα μεγάλα λόγια, "άρπα κόλλα" σχεδιασμούς , διασπάθιση του δημόσιου χρήματος και στα στοιχειώδη απούσα.

Άραγε με αυτή την εικόνα θα υποδεχτεί η Δασκαλόπετρα τις εκδηλώσεις της Ομηρικής Ακαδημίας;

Επιτέλους ας σκύψουν πάνω στα προβλήματα.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ