8.6.2023 17:08

Αλλάζουν τα πάντα στην κυκλοφορία στην περιοχή του αεροδρομίου - Βίντεο

Σε τροποποιήσεις της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της Λεωφόρου Ενώσεως,

που θα περιλαμβάνουν  κλείσιμο του δρόμου στο ύψος το Ζαχαροπλαστείου “Sweeties”, καθώς και εκτροπή της κυκλοφορίας στην περιοχή της Φάρκαινας μέχρι το τέλος Ιουνίου προχωρά η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Χίου. 

Ειδικότερα:

Από τη Δευτέρα 12/6/2023 η κυκλοφορία στην Λεωφόρο Ενώσεως θα κλείσει και για τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στην περιοχή Ζαχαροπλαστείου “Sweeties”, προκειμένου να κατασκευαστούν οι αγωγοί απορροής υδάτων από το αεροδρόμιο. Επιπλέον, η παραλιακή επαρχιακή οδός (Λεωφόρος Ενώσεως) θα είναι κλειστή στο ρεύμα κυκλοφορίας της προς Νότο, μετά τη συμβολή με την οδό Αεροπόρου Ροδοκανάκη και για μήκος 450 μέτρων, λόγω της αναγκαιότητας ολοκλήρωσης των εργασιών μετατόπισης της παραλιακής οδού.

Η κυκλοφορία των οχημάτων που κατευθύνονται από Χίο προς Καρφά και τα νοτιόχωρα, θα εξυπηρετείται μέσω της οδού Ι. Χρήστου. Η κυκλοφορία των οχημάτων από Καρφά προς Χίο, θα εξυπηρετείται από τον νεοασφαλτοστρωμένο δρόμο που οδηγεί στην παραλία «Κοντάρι» και παραλιακά οδηγεί στη συμβολή με τη Λεωφόρο Ενώσεως.

Σημειώνεται, ότι η πρόσβαση στο αεροδρόμιο και στα καταστήματα της περιοχής θα είναι δυνατή με τη χρήση της καθέτου οδού που ενώνει την Ι. Χρήστου με την Λεωφόρο Ενώσεως, στο τέλος του υφιστάμενου αεροδιαδρόμου και η οποία έχει διαμορφωθεί σχετικά για το σκοπό αυτό.   

«Παρακαλούνται οι οδηγοί και γενικά οι χρήστες της οδού, να διέρχονται με χαμηλή ταχύτητα και με μεγάλη προσοχή στα σημεία που εκτελούνται τα έργα, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των συνεργείων και την προσωρινή σήμανση.

Ζητάμε την κατανόηση και συνεργασία όλων, με στόχο την ολοκλήρωση των παρεμβάσεων, στα δύο σημαντικά έργα που εκτελούνται στην περιοχή, πριν την αιχμή της κίνησης κατά την  περίοδο του φετινού καλοκαιριού», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Υπηρεσία.

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ