11.7.2013 10:18

Στην Αγία Μαρκέλλα το Chios Running

ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

Το Σάββατο  20  Ιουλίου 2013, και   ώρα προ-συγκέντρωσης 20:30 έως 21:00, η γνωστή παρέα των φίλων δρομέων του chiosrunning διοργανώνει Προσκυνηματικό   περίπατο  στην χάρη Της , τις παραμονές  της εορτής της Αγίας Μαρκέλλας στη Χίο.

Σας περιμένουμε     να συν περπατήσουμε υπό το φως του φεγγαριού (ώρα εκκίνησης 21:30) σε μια μοναδική, πανέμορφη ανηφορική  διαδρομή, απόστασης 35 χιλιομέτρων   .

Προσοχή : Η διοργάνωση έχει τον χαρακτήρα ενός  χαλαρού ομαδικού βαδίσματος , σε ότι ρυθμό επιθυμεί ο καθένας, με μη ανταγωνιστικό χαρακτήρα. Θα χρειαστούν αθλητικά παπούτσια, τροφοδοσία σε νερό κλπ, καλή διάθεση , υπομονή και επιμονή.

Μπορούν να λάβουν μέρος όλοι όσοι θέλουν, φίλοι / ες  όλων των ηλικιών  ,   περπατώντας. Η διαδρομή είναι εξ ολοκλήρου σε άσφαλτο και   έχει θετική  υψομετρική 850 μέτρα και  αρνητική 1200  μέτρα περίπου .

Επίσης, επειδή πρόκειται για μια εντελώς ανεξάρτητη και αυτοδύναμη προσπάθεια, γνωστοποιούμε ότι όλοι οι φίλοι που θα περπατήσουν   θα συμμετάσχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη και με δική τους τροφοδοσία.

Τροφοδοσία  μπορεί να βρει κανείς :

στο 11ο χλμ ένα καφενείο,
στο 20ο χλμ  μια πηγή ,
στο 25ο χλμ τα βενζινάδικα στην Βολισσό
και στο 30ο χλμ τα καφενεία στην Λήμνο Βολισσού.

Για όσους συμμετείχαν στις προηγούμενες διοργανώσεις  , τα λόγια είναι περιττά. Για τους … «νεοφώτιστους» όμως καλό θα είναι να είναι πιο συγκρατημένοι στην προσπάθειά τους με δεδομένο ότι βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού!!

Ο προσκυνηματικός περίπατος  λοιπόν θα λάβει  χώρα το βράδυ του Σάββατου   20 Ιουλίου 2013, στην ευρύτερη περιοχή του όρους Αίπος στη Χίο και θα είναι απόστασης 35 χιλιομέτρων περίπου.

Χαρακτηρίζεται υψηλής δυσκολίας, μιας και έχει θετική  υψομετρική 850 μέτρα και  αρνητική 1200  μέτρα περίπου, αλλά ο χαρακτήρας της δεν είναι αγωνιστικός – ανταγωνιστικός, οπότε αυτό την κάνει προσιτή στους καλούς περιπατητές, εφόσον δεν υπάρχει η πίεση των χρονομέτρων, ούτε χρονικό όριο αποκλεισμού, παρά μόνο η ευχαρίστηση της καλής παρέας σε μια πανέμορφη διαδρομή .

Συγκέντρωση
Αφού βρεθούμε στο χώρο  προ συγκέντρωσης  στην στροφή για  Αίπος  στο Τουριστικό χωριό του Αίπους και δοθούν όλες οι τεχνικές οδηγίες, θα ξεκινήσουμε στις 21:30 τη νυχτερινή μας απόδραση   και θα ανηφορίσουμε σιγά – σιγά προς το όρος Αίπος 
Στη επιστροφή θα μας περιμένει από την Αγία Μαρκέλλα πούλμαν χορηγία του ΜΕΛΕΚΟΣ HEALTH CLUB για να μας επιστρέψει στο σημείο εκκίνησης.
Για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις / πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο :  6977296161 (ώρες 21:00 ως 23:00 καθημερινά)
Παρακαλούμε όποιος / όποια επιθυμεί να συμμετάσχει να επικοινωνήσει  στο τηλέφωνό   6977296161 ή στείλετε μήνυμα στο https://www.facebook.com/profile.php?id=100001456096030&;fref=ts Νικήτας Ντατης, προκειμένου να τηρηθεί αυστηρή λίστα / σειρά για την επιστροφή με το πούλμαν. (ώρες 21:00 ως 23:00 καθημερινά),  κάποιοι  θα δανειστούν από έναν φακό κεφαλής με τις μπαταρίες του ,ευγενική χορηγία της εταιρίας  μπαταριών Energizer ,  που διαρκούν για πολλές μέρες κατανάλωσης και τον οποίο θα επιστρέψουν στον σύλλογο στο τέλος της διαδρομής. Επίσης  σε κάποιους θα δοθούν αντανακλαστικά νύχτας (φωσφοριζέ γιλέκα)

Περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες θα δοθούν  1 ώρα πριν την εκκίνηση στην στροφή για Αίπος  στο Τουριστικό χωριό.

Καλό προσκύνημα!!!

Η χάρη Της να μας βοηθήσει  να τα καταφέρουμε και φέτος να προσκυνήσουμε την εικόνα Της!

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ  :   

2ο Ημι μαραθώνιο στη Χίο , στο νησί της μαστίχας που θα γίνει στις 1/9/2012!

Πληροφορίες στο 2013.chiosrunning.gr ή στην ιστοσελίδα του συλλόγου : www.chiosrunning.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ