21.5.2024 11:16

Θερινά μαθήματα προετοιμασίας για Β' και Γ' Λυκείου: Η "Εστία" ανοίγει τις πόρτες της!

Το καλοκαίρι είναι η ιδανική ευκαιρία να καλύψετε τα κενά σας και να αποκτήσετε ένα σημαντικό προβάδισμα για τη νέα σχολική χρονιά. Το Φιλολογικό Φροντιστήριο και Κέντρο Μελέτης "Εστία" σας προσκαλεί στα θερινά του μαθήματα προετοιμασίας, που ξεκινούν στις 17 Ιουνίου και ολοκληρώνονται στις 12 Ιουλίου. Με εξειδικευμένους καθηγητές και ένα οργανωμένο πρόγραμμα σπουδών, θα σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους στόχους σας και να προετοιμαστείτε κατάλληλα για τις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Είτε θέλετε να ενισχύσετε τις γνώσεις σας σε συγκεκριμένα μαθήματα, είτε να εμβαθύνετε στην ύλη, τα θερινά μας μαθήματα είναι σχεδιασμένα για να καλύψουν τις ανάγκες κάθε μαθητή. Μην χάσετε την ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε το καλοκαίρι δημιουργικά και να θέσετε τις βάσεις για μια επιτυχημένη σχολική χρονιά. Επικοινωνήστε σήμερα με την "Εστία" για να μάθετε περισσότερα και να κάνετε την εγγραφή σας!

Τηλ. επικοινωνίας: 6981752464. Ακολουθήστε μας στο Instagram

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ