30.5.2012 10:19

Υποψήφιοι… μια από τα ίδια

• ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΚΕ

Με μοναδική διαφοροποίηση την αντικατάσταση του Στ. Τσίγκου από τη Στ. Αμπαζή στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, τουλάχιστον σε ότι αφορά τα κόμματα ΝΔ., ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και ΚΚΕ, από τα μεσάνυχτα ξεκίνησε κι επισήμως με την κατάθεση των υποψηφιοτήτων η προεκλογική περίοδος.
Η μόνη διαφοροποίηση είναι στη σειρά των υποψηφίων με τον πρώτο σε σταυρούς στις προηγούμενες εκλογές, να ηγείται των ψηφοδελτίων.
 
ΝΔ
Τέσσερις υποψήφιοι παραμένουν για τη ΝΔ που θέλει να διατηρήσει την πρωτιά σε τοπικό και όχι μόνο επίπεδο και στις εκλογές της 17ης Ιουνίου. «Εκτός απροόπτου και οι τέσσερις υποψήφιοι θα συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του κόμματος και σε αυτές τι εκλογές» δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Β. Ατσάλης.
 
ΣΥΡΙΖΑ
Με στόχο την εκλογή του Μ. Κριμιζή στη Βουλή κατεβαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Το ψηφοδέλτιο δεν έχει αλλάξει από πλευράς σύνθεσης απλά άλλαξε η σειρά των υποψηφίων, σύμφωνα με τους αριθμούς των ψήφων που συγκέντρωσαν στις προηγούμενες εκλογές. Έτσι το Μ. Κριμιζή ακολουθούν οι Μ. Στάθης, Τούλα Καλογερά- Τσαρτσάλη και Αρ. Τύμπας. «Με τη σειρά που εκλέχθηκαν θα είναι οι υποψήφιοι και ο στόχος είναι η εκλογή Χιώτη βουλευτή από το ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή η εκλογή του Μ. Κριμιζή», δήλωσε ο Μ. Σφυράκης.
 
ΠΑΣΟΚ
Καμιά επί της ουσίας διαφοροποίηση και στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ τοπικά, που προσπαθεί να ανασυντάξει δυνάμεις και να διατηρήσει αν όχι να αυξήσει την επιρροή του σε αυτές τις εκλογές, όπως δήλωσε ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Ηλ. Κλεισσάς. Κ. Τριαντάφυλλος επικεφαλής και ακολουθούν Ελ. Τσουρή, Μ. Γιαννάρας και Κ. Τομάζος.
 
ΔΗΜΑΡ
Ο Στ. Ζουμίδης θα είναι επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ, αφού είναι εκείνος που ήρθε πρώτος στη σταυροδοσία. Ακολουθούν Μ. Ζαχαριάδης, Γ. Θεοτοκάς και Ειρ. Ψαρέλλη.
 
ΚΚΕ
Αναγκαστική χαρακτηρίζεται από το ΚΚΕ η απουσία του ΣΤ. Τσίγκου από το ψηφοδέλτιο του κόμματος. Τον Στ. Τσίγκο θα αντικαταστήσει η Στ. Αμπαζή και το υπόλοιπο ψηφοδέλτιο απαρτίζεται από τους Γ. Ζωφό, Γ. Μιχαλιάδη και Ξένια Παπουρτζή- Ξυλά.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ