5.6.2012 14:36

ΣΥΡΙΖΑ ψήφος ελπίδας (ΒΙΝΤΕΟ)

• ΣΤΗ ΧΙΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ

Η ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ είναι ψήφος για την ελπίδα και σε αυτές τις εκλογές το κόμμα θέλει όχι μόνο να διατηρήσει τη δύναμη και τα ποσοστά που εξασφάλισε τοπικά στις προηγούμενες εκλογές, αλλά να τα αυξήσει στέλνοντας κι έναν αριστερό βουλευτή στο κοινοβούλιο, μετά την Κυριακή 17 Ιουνίου.

Γι αυτό το λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ ρίχνει όλες τα δυνάμεις στην εκλογική μάχη με στελέχη από όλους τους εργασιακούς χώρους να δηλώνουν τη στήριξη τους στο κόμμα και κατάληξη την κεντρική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα την Κυριακή στις 7.30 στην πλατεία Βουνακίου.

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν σήμερα οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ, Μ. Κριμιζής, Μ. Στάθης, Τ. Καλογερά και Αρ. Τύμπας, τόνισαν ότι σήμερα η μόνη διέξοδος στην ελπίδα είναι η επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξαν ότι και θέλουν και είναι έτοιμοι να κυβερνήσουν και δίνοντας το λόγο στον  Μ. Κριμιζή αναφέρθηκαν στα τοπικά προβλήματα ιεραρχώντας τα σε μια πρώτη δεκάδα.

Η δεκάδα

* Σύστημα συγκοινωνιών κι απελευθέρωση από τα μονοπώλια…

* Αποπεράτωση ημιτελών έργων κι απόδοση ευθυνών

* Ενεργειακή αυτονομία του νησιού με βάση συνολικό σχεδιασμό και όχι ανεξέλεγκτα

* όχι στην κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά

* μέριμνα στο τομέα της υγείας, όχι στην κατάργηση του ΟΕΚ και της εργατικής εστίας

* Στήριξη στον ποιοτικό τουρισμό

* έμφαση στην παραγωγή τοπικών ποιοτικών προϊόντων

* Στήριξη του Πανεπιστημίου, της τοπικής αγοράς και όχι στο κλείσιμο των ΑΕΝ

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ