23.4.2024 7:48

Τι θέλει να πει η ΔΕΥΑΝ Χίου;

Έντονο προβληματισμό, προκαλεί η νέα διαδικτυακή αφίσα της εταιρείας σχετικά με την ενδεχόμενη δυσοσμία από τις σχάρες όμβριων υδάτων.

Η εταιρεία, μέσα από την αφίσα, επιχειρεί να μεταθέσει τη λύση του προβλήματος στους πολίτες, καλώντας τους σε περίπτωση δυσοσμίας, να καλέσουν στο τμήμα αποχέτευσης, προκειμένου να τους παρασχεθεί ένα ελαστικό κάλυμμα μαζί με οδηγίες, ώστε η δυσοσμία να σταματήσει μέχρι να βρεθεί η αιτία που την προκαλεί.

Η συγκεκριμένη καμπάνια πάντως, που αναρτήθηκε στα social media της εταιρείας, ήδη προκαλεί αντιδράσεις στους πολίτες με δεδομένο ότι τα περιβόητα τέλη ετοιμότητας δικτύου ύδρευσης και αποχέτευσης αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα χαράτσια στους λογαριασμούς ύδρευσης.

Μπορεί άραγε η ΔΕΥΑΝΧ να καταστήσει συνυπεύθυνους τους πολίτες, στη διαχείριση προβλημάτων για τα οποία πληρώνουν διόλου ευκαταφρόνητα ποσά ανά τακτά χρονικά διαστήματα;

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

Tags: ΔΕΥΑΝΧ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ