7.9.2023 15:41

Συνέντευξη Περιφερειάρχη στο Γαλλικό Κανάλι FRANCE 5

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης, παραχώρησε σήμερα 07.09.2023 συνέντευξη στο Γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι FRANCE 5, στην δημοσιογράφο Elisa Perrigueur.

Το τηλεοπτικό συνεργείο του Γαλλικού καναλιού, το οποίο μεταδίδεται επίγεια ψηφιακά και δορυφορικά μέσω της NOVA και μέσω της πλατφόρμας της ΕΡΤ και παγκοσμίως επίγεια και ελεύθερα σε εκατομμύρια τηλεθεατές, επισκέφτηκε την Λέσβο στο πλαίσιο εκτενούς ντοκιμαντέρ που κινηματογραφεί στην Ευρώπη το μεταναστευτικό και τις επιπτώσεις αυτού. Θα προβληθεί στις αρχές Ιανουαρίου 2024.

Το ενδιαφέρον των ευρωπαϊκών ΜΜΕ και δη των μεγάλων τηλεοπτικών καναλιών για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και τον Περιφερειάρχη είναι μεγάλο και έντονο, καθώς θυμίζουμε πως λίγες ημέρες νωρίτερα είχε προηγηθεί αντίστοιχη συνέντευξη του Περιφερειάρχη στο Γερμανικό κρατικό κανάλι ZDF που προβάλλεται επίσης σε εκατομμύρια τηλεθεατές.

Για μια ακόμη φορά ο Περιφερειάρχης εξέφρασε την ανησυχία του για τις ολοένα και αυξανόμενες ροές, επανέλαβε την θέση του για φύλαξη των συνόρων και διαμήνυσε προς την Ευρώπη ότι η Λέσβος και το Βόρειο Αιγαίο δεν μπορούν να σηκώσουν άλλο βάρος μετά την προηγούμενη καταστροφική περίοδο της Μόριας, ζητώντας αλληλεγγύη.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ