9.11.2020 18:52

Συνάντηση επικεφαλής παρατάξεων για το Περιφερειακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης

Συνάντηση ενημέρωσης με τους  επικεφαλής των περιφερειακών παρατάξεων στο πλαίσιο των διεργασιών, που γίνονται, για το Περιφερειακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2021 - 2025 είχε τη Δευτέρα το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Προγραμματισμού, Βιομηχανίας και Ενέργειας, Παναγιώτης Χριστόφας.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου, τηρουμένων των μέτρων προστασίας για τον περιορισμό του covid-19, συμμετείχαν ο Γιάννης Σπιλάνης επικεφαλής της Συμπαράταξης Πολιτών και ο Νίκος Μανάβης επικεφαλής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο Αιγαίο ενώ  μέσω τηλεδιάσκεψης  συμμετείχαν η επικεφαλής της παράταξης «Εμείς για το Αιγαίο»  Χριστιάνα Καλογήρου και ο επικεφαλής της παράταξης «Άλλος Δρόμος»  Στράτος Γεωργούλας.  Παρόντες  ήταν επίσης ο γεωγραφικός Αντιπεριφερειάρχης Νομού Λέσβου Παναγιώτης Κουφέλος και ο Εκτελεστικός Γραμματέας Απόστολος Αλατζάς.

Στο πλαίσιο της συζήτησης έγινε ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των επικεφαλής, σχετικά με την προτεραιοποίηση των στόχων και την επικέντρωση στη μετάβαση σε ουσιαστικό αναπτυξιακό μετασχηματισμό.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ