12.7.2018 14:40

Στα χέρια Συριώδη περνά η ανακύκλωση του Δήμου Χίου

Στις 27 Ιουλίου από τη ΔΙΑΝΟΧ ο διαγωνισμός για ανακήρυξη πλειοδότη για την εκποίηση των ανακυκλώσιμων υλικών

Στα χέρια της Διαχείρισης Αποβλήτων Νομού Χίου (ΔΙΑΝΟΧ) περνά προς το παρόν η ανακύκλωση του Δήμου Χίου έπειτα από την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Με απόφαση του Δ.Σ. της ΔΙΑΝΟΧ προκηρύσσεται στις 27 Ιουλίου πλειοδοτική, φανερή προφορική δημοπρασία για την εκποίηση των ανακυκλώσιμων υλικών του Νομού Χίου τα οποία θα αποτελούν προϊόν από τη χωριστή συλλογή τριών ρευμάτων, δηλαδή πλαστικού, χαρτιού και μετάλλου, των ανακυκλώσιμων Στερεών Αποβλήτων (ΑΣΑ).

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί την 27/07/2018, από τις 11:00 έως τις 11:30 το πρωί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου.

Δικαίωμα συμμετοχής στη δημοπρασία έχουν όλα τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, οποιασδήποτε εταιρικής μορφής, καθώς και κοινοπραξίες που εκτελούν δραστηριότητες κέντρου διαλογής ανακυκλώσιμων υλικών (Κ.Δ.Α.Υ.) ή/και μονάδων προσωρινής αποθήκευσης και δεματοποίησης ανακυκλώσιμων υλικών.

Ωστόσο στη σύμβαση που θα υπογράψει ο νέος ανάδοχος διευκρινίζεται ότι «θα αποδέχεται αυτά τα υλικά όπως αυτά συλλέγονται από τα οχήματα αποκομιδής ανεξαρτήτως τυχόν προσμίξεων σε αυτά» ενώ σε άλλη σημείο υπογραμμίζει ότι: «Το ποσοστό των τυχόν υπολειμμάτων από τα παραδιδόμενα ανακυκλώσιμα δεν επιτρέπεται να είναι μεγαλύτερο του 10% κατά βάρος του συνόλου των παραδιδόμενων ανά μήνα».

Ειδήσεις σήμερα

Γίνε Συνδρομητής στον Έντυπο «π». Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με 25€/εξάμηνο

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ