17.2.2020 10:35

Σε έκτακτη σύσκεψη καλεί ο αντιπεριφερειάρχης Παντελής Μπουγδάνος

Σε έκτακτη σύσκεψη με μοναδικό θέμα «τις άμεσες ενέργειες αποτροπής με ενιαία δράση» του σχεδιασμού της Κυβέρνησης καλεί σήμερα στις 13:30 στην Περιφερειακή Ενότητα Χίου ο αντιπεριφερειάρχης Παντελής Μπουγδάνος.

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

Η επιμονή της κυβέρνησης στην εφαρμογή ενός επιζήμιου και ανεδαφικού για τα νησιά μας σχεδιασμού για το μεταναστευτικό και η επιχειρούμενη στρατηγική από διαμορφωτές γνώμης στην Αθήνα να εμφανίσουν ως δήθεν διασπασμένο τον αγώνα των νησιωτών, επιβάλλει άμεσες ενέργειες αποτροπής με ενιαία δράση. 

Παρακαλώ για τη συμμετοχή σας σήμερα, Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020, στις 13:30, σε  έκτακτη σύσκεψη εκπροσώπων φορέων με μοναδικό αντικείμενο τον καθορισμό των επόμενων βημάτων μας. 

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Χίου.

Στη σύσκεψη καλούνται να λάβουν μέρος αιρετοί εκπρόσωποι όλων των βαθμίδων της Αυτοδιοίκησης και εκπρόσωποι συλλογικών φορέων πάσης μορφής του Νομού μας.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ