26.1.2024 14:45

Πρώτη απόπειρα συνεννόησης για τα μεγάλα έργα της Χίου - Βίντεο

Στο ίδιο τραπέζι Μαλαφής, Βρουλής, Μηταράκης και Μιχαηλίδης

Την πρώτη απόπειρα συνεννόησης για τα μεγάλα έργα της Χίου αλλά και τα μεγάλα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το νησί, έκαναν το μεσημέρι της Παρασκευής οι Γιάννης Μαλαφής, Παντελής Βρουλής, Νότης Μηταράκης και Σταύρος Μιχαηλίδης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Χίου και συγκεκριμένα στο γραφείο του Δημάρχου κεκλεισμένων των θυρών, ώστε να υπάρξει ένας πρώτος συντονισμός για το πώς θα πραγματοποιούνται οι συναντήσεις, κάθε πότε και πως θα ρυθμίζονται τα προς συζήτηση θέματα.

Και οι 4 συμμετέχοντες πάντως, έκαναν λόγο για μία θετική πρωτοβουλία η οποία ανεξάρτητα από το ρόλο του καθενός επιτρέπει την κοινή συνεννόηση για σημαντικά θέματα που αφορούν τους πολίτες και το μέλλον της Χίου.

Σε δηλώσεις τους πάντως, οι συμμετέχοντες προέταξαν σειρά ζητημάτων που αφορούν στην υγεία, την ύδρευση και τις υποδομές.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ