5.11.2020 6:54

Παρέμβαση του "Χίος Μπροστά" για τη ΔΕΥΑΝΧ

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ συνεχίζει να ψεύδεται, προσβάλλοντας τον εαυτό του , την ΔΕΥΑΧ και το διοικητικό της συμβούλιο.

Συνεχώς όμως εκτίθεται αφού έχει την μαγική ικανότητα να αναιρεί η κάθε του δήλωση την αμέσως προηγούμενη

Στις 2-11-2020 κάναμε αίτηση προς την ΔΕΥΑΧ ζητώντας από τον πρόεδρό της να αιτιολογήσει τις ψευδείς δηλώσεις που έκανε πριν λίγες μέρες σχετικά με την υπερψήφιση από τον συνδυασμό μας της πρότασης για την χωροθέτηση του Βιολογικού καθαρισμού της Βολισσού.

Επιμένει στα ψέματά του , αυτή την φορά όμως με την επίσημη απάντηση του , εκθέτει σοβαρότατα την εταιρεία .

• Στην απάντηση του (στις 3/11/2020) αναφέρει ψευδέστατα και πάλι (φωτογραφία 3) ότι στις 23/3/2020 ο κ.Αγιωργούσης ψήφισε θετικά για το ίδιο θέμα.

Του είχαμε υπενθυμίσει στο προηγούμενο ΔΤ μας να διαβάσει καλά ,αργά και προσεκτικά τι συζητήθηκε στην συνεδρίαση του Μαρτίου.

(Μόνο αποδοχή του πρώτου μέρους του παραδοτέου της μελέτης και όχι τοποθεσία χωροθέτησης).

Αν δεν έχει την ικανότητα να διαβάσει το θέμα της συνεδρίασης και την απόφασή της την οποία ψήφισε , καλύτερα ας ανατρέξει σ αυτά που ο ίδιος είχε πει στην συνεδρίαση της 2/9/2020 (φωτογραφία 2) . «ΠΡΟΕΔΡΟΣ. Ως Δ.Σ. πήραμε μια απόφαση για αποδοχή της μελέτης.(απόφαση 91/2020)»

• Ομολογεί ότι δεν τηρούνται πρακτικά (φωτογραφία 1) στις συνεδριάσεις ούτε γραπτά, ούτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Άραγε αν προκύψει μια οικονομική διαφορά ,μια διεκδίκηση ,μια υπόθεση αντιδικίας με οποιονδήποτε , πως προστατεύονται τα συμφέροντα της εταιρείας αφού δεν υπάρχει τίποτα καταγεγραμμένο ;

• Ομολογεί !!! ότι ο κος Αγιωργούσης στην συγκεκριμένη συνεδρίαση ήταν ΑΠΩΝ και δεν τηλεφώνησε! για να δηλώσει την απουσία του! . Θεσπίζει έτσι νέους κανόνες για τον τρόπο που γίνονται τα ΔΣ στις δημοτικές επιχειρήσεις , στον δήμο και αλλού , λαμβάνοντας ως θετική την ψήφο αυτών που ΔΕΝ είναι παρόντες και ΔΕΝ ψηφίζουν!!.

Θεωρεί πως καλύπτεται πίσω από την φράση «φαινόταν!! ότι ήταν παρών». Του υπενθυμίζουμε ξανά να δει τα printscreens από την συσκευή του κ. Αγιωργούση (φωτογραφία 4) στην οποία αυτός φαίνεται να δηλώνει επανειλημμένα με γραπτό μήνυμα προς το ΔΣ αδυναμία συμμετοχής και επίσης φαίνεται ο τερματισμός της κλήσης και κατά συνέπεια της συμμετοχής του στην συγκεκριμένη συνεδρίαση.

• Θεωρεί άλλοθι για τα ψέματά του , την αίτηση με mail του κ. Αγιωργούση στις 12/10/2020 με την οποία ο κ.Αγιωργούσης ζητά να αποκατασταθεί η πραγματικότητα απέναντι στα ψεύδη . Νέα θεωρία και εδώ κατά την οποία ο χρόνος σκεπάζει τα ψέματα τα οποία χρησιμοποιούνται απροκάλυπτα πλέον από τον κ.Μυριαγκό, για να υποστηρίξει την εμμονική του άποψη σχετικά με την προαποφασισμένη θέση του Βιολογικού στην Βολισσό με την οποία δεν συμφωνεί το σύνολο του χωριού και όχι μόνο.

Ο κ.Μυριαγκός είναι ο ίδιος που με τον μανδύα του υπερπαραταξιακού συμβούλου, με μια υποκριτική επιστολή πριν μερικές μέρες κάλεσε με θράσος τους υπόλοιπους δημοτικούς συμβούλους να βοηθήσουν στο «έργο που κάνει» ο ίδιος στην ΔΕΥΑΧ .

Μάλλον θεωρεί σαν απόλυτα φυσιολογικές όλες τις παραπάνω ενέργειες και έχει την εντύπωση ότι θα βρεθούν κάποιοι υποψήφιοι συνένοχοι που θα είναι σύμφωνοι με τα έργα επί των ημερών του.

Όσο ο κ.Μυριαγκός θα συνεχίζει τα ψέματα και τις ενέργειες που εκθέτουν και την ΔΕΥΑΧ αλλά και το προσωπικό της, άλλο τόσο εμείς θα ρωτούμε τον κ. δήμαρχο αν συμφωνεί με όλα αυτά , ουσιαστικά καλύπτοντας επικίνδυνα έκνομες πράξεις.

Τέλος δηλώνουμε ότι δεν θα συμμετέχουμε στα επόμενα ΔΣ της ΔΕΥΑΧ, αν δεν αρχίσουν να τηρούνται ακριβή γραπτά πρακτικά ή ηλεκτρονικά στοιχεία καταγραφής.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ