27.3.2024 11:33

Ομιλητής στο πολυσυνέδριο για την καινοτομία και την ανάπτυξη στη Θεσσαλονίκη ο Κώστας Μουτζούρης

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης προσκλήθηκε και θα συμμετάσχει ως ομιλητής στο Πολυσυνέδριο που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Μαρτίου στην Θεσσαλονίκη με θέμα: ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

Ο Περιφερειάρχης θα συμμετάσχει το απόγευμα του Σαββάτου στο πάνελ με θέμα: Πολιτισμός & Τουρισμός: «ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» με κεντρική ομιλήτρια την Υφυπουργό Τουρισμού Έλενα Ράπτη. Αμέσως μετά ο Περιφερειάρχης θα συμμετάσχει στο πάνελ με θέμα: «ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ: ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ», με κεντρικό ομιλητή τον Υφυπουργό Υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλο.

Στο Συνέδριο συμμετέχουν επίσης ο Υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας, ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτριος Παπαστεργίου, ο Υφυπουργός Εσωτερικών Στάθης Κωνσταντινίδης, ο Υφυπουργός Υποδομών & Μεταφορών, αρμόδιος σε θέματα Υποδομών Νικόλαος Ταχιάος, η Υφυπουργός Παιδείας αρμόδια σε θέματα δια βίου μάθησης και επαγγελματικής κατάρτισης Ιωάννα Λυτρίβη, Περιφερειάρχες, Δήμαρχοι, στελέχη και υπηρεσιακοί παράγοντες υπουργείων καθώς και εκπρόσωποι εταιριών και παραγωγικών φορέων. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ