28.8.2020 15:17

Νέο οργανόγραμμα της Περιφέρειας με ενίσχυση των Π.Ε. Χίου και Σάμου [video]

«Από σήμερα ξεκινά μία παραγωγική περίοδος για το Βόρειο Αιγαίο», δήλωσε από τη Χίο ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης

Την πεποίθησή του ότι από εδώ και πέρα το Βόρειο Αιγαίο μπαίνει σε μία παραγωγική περίοδο, κατέθεσε μέσα από δηλώσεις του στα τοπικά Μ.Μ.Ε. ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, στον απόηχο της ανακοίνωσης της συνεργασίας του με την παράταξη Χριστόφα αλλά και της συμπλήρωσης ενός έτους από την ανάληψη της διακύβερνησης της Περιφέρειας.

Ο Κώστας Μουτζούρης, εντόπισε σύγκλιση απόψεων και θέσεων με την παράταξη Χριστόφα, προσκαλώντας σε συνδιοίκηση τον συνδυασμό Καλογήρου αλλά όχι και τον συνδυασμό Σπιλάνη για τον οποίο είπε ότι, έχουν διαφορετική αντίληψη σε βασικά ζητήματα.

Ο Περιφερειάρχης στο πλαίσιο απάντησης σε ερώτηση του «π» αποκάλυψε ότι σύντομα θα δημοσιοποιηθεί το νέο οργανόγραμμα της Περιφέρειας που θα δίνει βάση στη διοικητική ενίσχυση των Π.Ε. Χίου και Σάμο και για το οποίο είπε ότι, αποτελεί αποτέλεσμα εξαντλητικού διαλόγου με όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ