27.2.2018 18:29

Νέο «μπαλκόνι» για τη «Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη» στο Επιμελητήριο

Όταν ο «π» επεσήμανε ότι τέτοιας έκτασης παρεμβάσεις δεν περνούν με λογικές αποφασίζομεν και διατάσομεν δέχονταν την συνηθισμένη κριτική ότι αντιπολιτεύεται τη δημοτική αρχή.

Τώρα, έπειτα από την απόρριψη του σχεδίου του γραφείου Δοξιάδη για τη Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη από το Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής και κυρίως τη σωρεία αντιδράσεων από όσους βρίσκονται εγκαταστημένοι πέριξ του δημοτικού κήπου, η δημοτική αρχή αναζητεί εναγωνίως … μπαλκόνια για να εξηγήσει ευρύτερα το σχεδιασμό της και να μετριάσει τις αντιδράσεις.

Έτσι, σε συνέχεια της πρόσφατης παρουσίασης σε στελέχη του τεχνικού κόσμου, έρχεται την Πέμπτη 1 Μαρτίου στις 18.00 ενημέρωση στα μέλη της διοίκησης του Επιμελητηρίου, το οποίο συνεδριάζει με μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης:Παρουσίαση των σχεδιαζόμενων παρεμβάσεων στα πλαίσια του προγράμματος «Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη» και οι επιπτώσεις τους στο τοπικό επιχειρείν.

Το θέμα θα εισηγηθεί προσωπικά ο δήμαρχος, ο οποίος φέρεται να αναλαμβάνει αποκλειστικά την ευθύνη να καταπραΰνει τις αντιδράσεις.

 

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ