Αυτοδιοίκηση

27/2/18 18:29

τελ. ενημ.: 27/2/18 18:32

Νέο «μπαλκόνι» για τη «Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη» στο Επιμελητήριο

Όταν ο «π» επεσήμανε ότι τέτοιας έκτασης παρεμβάσεις δεν περνούν με λογικές αποφασίζομεν και διατάσομεν δέχονταν την συνηθισμένη κριτική ότι αντιπολιτεύεται τη δημοτική αρχή.

Τώρα, έπειτα από την απόρριψη του σχεδίου του γραφείου Δοξιάδη για τη Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη από το Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής και κυρίως τη σωρεία αντιδράσεων από όσους βρίσκονται εγκαταστημένοι πέριξ του δημοτικού κήπου, η δημοτική αρχή αναζητεί εναγωνίως … μπαλκόνια για να εξηγήσει ευρύτερα το σχεδιασμό της και να μετριάσει τις αντιδράσεις.

Έτσι, σε συνέχεια της πρόσφατης παρουσίασης σε στελέχη του τεχνικού κόσμου, έρχεται την Πέμπτη 1 Μαρτίου στις 18.00 ενημέρωση στα μέλη της διοίκησης του Επιμελητηρίου, το οποίο συνεδριάζει με μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης:Παρουσίαση των σχεδιαζόμενων παρεμβάσεων στα πλαίσια του προγράμματος «Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη» και οι επιπτώσεις τους στο τοπικό επιχειρείν.

Το θέμα θα εισηγηθεί προσωπικά ο δήμαρχος, ο οποίος φέρεται να αναλαμβάνει αποκλειστικά την ευθύνη να καταπραΰνει τις αντιδράσεις.

 

 

Σχόλια άρθρου: 0

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
300x250
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση