6.8.2021 11:34

Με διαδικασίες-εξπρές η επισκευή του εξωτερικού κρηπιδώματος Λιμένα Οινουσσών

Με διαδικασίες-εξπρές θα προχωρήσει η επισκευή του εξωτερικού κρηπιδώματος Λιμένα Οινουσσών σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις της πολιτικής ηγεσίας του Υπ. Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Σε σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 5 Αυγούστου, στο Δημαρχείο Χίου, παρουσία του Υφ. Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κώστα Κατσαφάδου, ο Δήμαρχος Οινουσσών, Γιώργος Δανιήλ είχε την ευκαιρία μαζί με τον Δήμαρχο Χίου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη και τον Πρόεδρο του ΔΛΤ Χίου κ. Κυριάκο Ζωάννο ν' αναπτύξει στην πολιτική ηγεσία του ΥΝΑΝΠ την αναγκαιότητα επίσπευσης της μελέτης και χρηματοδότησης του έργου της επισκευής, ώστε να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη προσέγγιση των πλοίων της ακτοπλοΐας κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

«Έτσι ξεκινάμε αμέσως από κοινού με τον Κυριάκο Ζωάννο τις διαδικασίες για να ανατεθεί η μελέτη, θέμα, που θα συζητήσουμε και στην προσεχή συνεδρίαση του Δ.Σ. του Λιμ. Ταμείου. Επί του παρόντος κι ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών θα γίνονται οι προσεγγίσεις των πλοίων με προσεκτικούς ελιγμούς και κινήσεις, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού των Οινουσσών», αναφέρει ο κ. Δανιήλ. 

Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Γιάννης Ξενάκης, ο Γεν. Γραμματέας του Δήμου Χίου κ. Αντ. Ζερβάκης, ο κ. Φιλόδωρος Βιτέλλας από το πολιτικό γραφείο του Υπ. Μετανάστευσης, ο καθ. Κώστας Τρομπούκης, τομεάρχης Ναυτιλίας της Ν.Δ. και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ