Αυτοδιοίκηση

3/7/19 10:48

τελ. ενημ.: 3/7/19 16:37

«Ξεκολλάει» η προμήθεια 4 μηχανημάτων seatrac

«Ξεκολλάει» από τα γρανάζια των προσφυγών η προμήθεια 4 νέων μηχανημάτων seatrac από τον Δήμο Χίου, με τον αντιδήμαρχο Γιώργο Καραμανή να σημειώνει ότι μετά το πέρας των προσφυγών μεταξύ των εταιρειών, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου θα προχωρήσει στην κατακύρωση του διαγωνισμού ώστε η προμήθεια να προχωρήσει κανονικά και τα μηχανήματα να τοποθετηθούν στις παραλίες του νησιού.

«Πριν μερικούς μήνες πληροφορηθήκαμε για επικείμενη χρηματοδότηση μέσω ΕΣΠΑ που θα αφορούσε την προσβασιμότητα σε παραλίες. Η αξιολόγηση και επιλογή των προτάσεων μάλιστα, θα γίνονταν ανάλογα με τη σειρά με την οποία θα υποβάλλονταν. Οι υπηρεσίες του Δήμου μας εργάστηκαν μεθοδικά και η πρότασή μας για εγκατάσταση τεσσάρων μηχανημάτων seatrac, εγκρίθηκε πρώτη, με αποτέλεσμα να εξασφαλίσουμε χρηματοδότηση περίπου 240.000€.

Κατά των προδιαγραφών που ορίζει ο διαγωνισμός, υποβλήθηκε από κάποια εταιρία ένσταση, της οποίας η προδικαστική προσφυγή εκδικάστηκε πρόσφατα και απορρίφθηκε. Ξεπερνώντας αυτό το μικρό σκόπελο που μας καθυστέρησε, προχωράμε στην Οικονομική Επιτροπή της επόμενης εβδομάδας για κατακύρωση του διαγωνισμού. Θα παρακολουθούμε τη διαδικασία μέχρι το τέλος για να αποφευχθούν άσκοπες καθυστερήσεις κι ελπίζουμε να προλάβουμε να απολαύσουν οι χρήστες αυτά τα τέσσερα μηχανήματα, στις παραλίες μας, από φέτος», ανέφερε.

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση