15.6.2020 15:02

Εξ αποστάσεως εκπαίδευση για τα υγειονομικά πρωτόκολλα

Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση στα υγειονομικά πρωτόκολλα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Ιουνίου στις 10 το πρωί   (Α΄ σειρά) και στη 1 το μεσημέρι (Β΄ σειρά). Συνολικώς θα εκπαιδευτούν 420 άτομα που δήλωσαν συμμετοχή. Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα πραγματοποιείται σύμφωνα με δαπάνες της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και τη συνεργασία του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Την Τετάρτη θα δοθεί σχετική συνέντευξη Τύπου με την Επιστημονική Υπεύθυνη του «Ταχύρρυθμου Προγράμματος Εξειδικευμένης Εκπαίδευσης Υγειονομικών Πρωτοκόλλων για COVID-19» Καθηγήτρια Κωνσταντίνα Σκαναβή, Τμήμα Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, και την Πρόεδρο του ίδιου Τμήματος και Διευθύντρια του Εργαστηρίου Υγιεινής και Επιδημιολογίας  Καθηγήτρια  Αρετή Λάγιου οι οποίες θα διεξαγάγουν την εκπαίδευση. 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ