8.8.2018 12:24

Η διατεταγμένη υπηρεσία Γαϊτάνου υπερβαίνει και τον «αριστερό του ανθρωπισμό»

Αν έχεις να υπερασπιστείς τη θεσούλα σου και την κρατικιστική αντίληψη των πάντων, μια εκπτωσούλα στα ανθρωπιστικά σου ιδεώδη επιτρέπεται.

Σε μια πρωτοφανή για την ισορροπία δημοτικών αρχόντων και υπηρεσιακών προϊσταμένων τακτική, οι δημοτικοί άρχοντες κρύβονται πίσω από τη λεοντή του διευθυντή της Υπηρεσίας Καθαριότητας, του συνδικαλιστικού δεινόσαυρου Αλ. Γαϊτάνου.

Με τον παραδοσιακό δημοκρατικό τρόπο σεβασμού της ελευθερίας του Τύπου ο κ. Γαϊτάνος διαψεύδει το φωτογραφικό ρεπορτάζ του «π» για τις συνθήκες αποκομιδής των απορριμμάτων στη ΒΙΑΛ … επιβεβαιώνοντας το.

Ισχυρίζεται ότι η ευθύνη για τις άθλιες εικόνες που ανέδειξε ο «π» ανήκει σε ιδιωτικό συνεργείο καθαρισμού, για να καταλήξει ότι τελικώς, η σύμβαση του ιδιώτη έχει λήξει και μετά το πέρας του Σαββατοκύριακου η Υπηρεσία Καθαριότητας αποκατέστησε το πρόβλημα, γιατί προφανώς δική της ευθύνη ήταν.

Κατά τη Γαϊτάνια λογική δεν έπαθαν και τίποτα οι πρόσφυγες δυο μέρες κολυμπώντας στο σκουπίδι.

Που να κινηθεί το Σαββατοκύριακο ο δημοτικός μηχανισμός… Δευτέρα πρωί – πρωί έλαμψαν το χώρο.

Τι θέλουν και γκρινιάζουν οι μετανάστες; Το ότι στας δυσμάς του δημοτικουπαλληλικού βίου του ο κ. Γαϊτάνος γίνεται υπηρέτης των πολιτικών του προϊσταμένων έχει αρχίσει να μας ξεπερνά.

Παρατηρήσαμε όμως γιατί δεν αντέδρασαν στο δημοσίευμα του «π» οι ηθικοί αυτουργοί, πολιτικοί υπεύθυνοι της Καθαριότητες. Είχαν σημαντικότερες δουλειές… Μπελέγρης, Συριώδης, Καραμανής, Σπηλιώπουλος είχαν να κάνουν like στην ανάρτηση του φερέφωνου τους.

Ακολουθούν όπου να ‘ναι και οι υπόλοιποι της παρέας.

Αφού βρήκαν το παιδί για όλες τις δουλειές για να ξεπλένει τα άπλυτα τους, να μην το ανταμείψουν αναλόγως… Συνέχισε Αλεκάκι…

Με το καλό και επίσημος εκπρόσωπος Τύπου της δημοτικής αρχής! Έτσι κι αλλιώς απ’ τη μύτη τους τραβούν οι κοσμοθεωρίες σου, γιατί να μην τους εκφράζεις κι επισήμως;


Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ ΓΑΪΤΑΝΟΥ

Οι εικόνες ντροπής με τις διάσπαρτες σακούλες έξω από το ειδικό κιβώτιο συλλογής απορριμμάτων  στο χώρο της ΒΙΑΛ, πέραν της προφανούς κηλίδωσης του πολιτισμού μας, αποτέλεσαν το εφαλτήριο για μία ακόμα αήθη επίθεση ενάντια στη Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου της Χίου από το γνωστό χαλκείο παραπληροφόρησης και εξύφανσης ψευδών «ειδήσεων» στο νησί μας.

Μακελάρηδες της αλήθειας, οι μάγειροι  της παραπληροφόρησης, πέραν των ιταμών τους στοχεύσεων, προκάλεσαν βάναυσα και το λειτούργημα που υποτίθεται ότι υπηρετούν, τη δημοσιογραφία. 

Είναι η ουσία της δημοσιογραφίας, η αρχή της εξακρίβωσης των πληροφοριών και αυτό το γνωρίζουν καλά οι κονδυλοφόροι του ψεύδους. Καλυπτόμενοι από τη συνταγματική επιταγή στην ελευθερία της έκφρασης, χωρίς να διασταυρώσουν καμία πληροφορία, έδειξαν ως υπεύθυνη για την απαράδεκτη κατάσταση με τα απορρίμματα στη ΒΙΑΛ την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου. Ένα απλό τηλέφωνο μόνο αρκούσε στους κατ επίφαση δημοσιογραφικούς λειτουργούς για να πληροφορηθούν ότι η ευθύνη καθαρισμού  εντός της ΒΙΑΛ έχει ανατεθεί σε συνεργεία ιδιωτών. Χωρίς καμία απολύτως διασταύρωση στοιχείων οι αυτόκλητοι εισαγγελείς θέτουν μάλιστα και θέμα λογοδοσίας των υπευθύνων αποκαλύπτοντας έτσι τις μύχιες ρεβανσιστικές προθέσεις των εμπνευστών της παραπληροφόρησης.

Το όλο πρόβλημα βέβαια που δημιουργήθηκε με την καθαριότητα στη ΒΙΑΛ κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου, λόγω λήξης της σύμβασης του εργολάβου, αποκαταστάθηκε το πρωί της Δευτέρας με τη μεταφορά των απορριμμάτων από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου στο ΧΥΤΑ. Η ανεξακρίβωτες πληροφορίες και τα ασύστολα ψεύδη μεταφέρθηκαν στα μπάζα…

Ειδήσεις σήμερα

Γίνε Συνδρομητής στον Έντυπο «π». Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με 25€/εξάμηνο

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ