Αυτοδιοίκηση

24/1/20 15:35

τελ. ενημ.: 24/1/20 19:48

ΒΙΝΤΕΟ- Η Περιφέρεια προσλαμβάνει 3 μάνατζερ τουρισμού για Χίο, Λέσβο και Σάμο

"Έχουμε βρει τους δύο και αναζητούμε τον τρίτο. Θα έχουν έδρα την Αθήνα", η δήλωση του Κώστα Μουτζούρη

Την πρόσληψη 3 μάνατζερ για τον τουρισμό για Χίο, Λέσβο και Σάμο ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής από την αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας Χίου ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης.

Στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε. ο κ. Μουτζούρης σημείωσε ότι η Περιφέρεια για πρώτη φορά επιχειρεί την οργανωμένη και σε τόσο μεγάλο βαθμό τουριστική προώθηση των νησιών του Βορείου Αιγαίου, κάτι που αποτυπώνεται και στα διαθέσιμα κονδύλια για την τουριστική προβολή, αφού από τις 270.000 ευρώ που διατέθηκαν πέρυσι, το ποσό φέτος θα φθάσει τις 540.000 ευρώ.

Μιλώντας στα Μ.Μ.Ε. της Χίου ο Περιφερειάρχης αποκάλυψε ότι η Περιφέρεια είναι σε προχωρημένες συζητήσεις για την πρόσληψη 3 μάνατζερ τουρισμού σε Χίο, Λέσβο και Σάμο που θα αναλάβουν την οργάνωση στην τουριστική προώθηση των νησιών και την διάθεση των χρημάτων που έχουν εγκριθεί μέσα από πλάνο τουριστικής προβολής.

Όπως είπε η Περιφέρεια έχει βρει ήδη τους δύο και αναζητά το τρίτο άτομο, με τις τελικές ανακοινώσεις να γίνονται την επόμενη εβδομάδα.

Ο Περιφερειάρχης σημείωσε ότι τα τρία άτομα που θα προσληφθούν θα έχουν έδρα την Αθήνα και θα συνεργάζονται άμεσα τόσο με τον ίδιο και τον αντιπεριφερειάρχη Νίκο Νύκτα όσο και με τον ιδιωτικό φορέα τουρισμού της Χίου.

«Θα είναι καλύτερη σεζόν…»

Ερωτώμενος από τον «π» για τις προβλέψεις του για τη φετινή τουριστική σεζόν ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κατέθεσε την άποψη ότι φέτος τα μηνύματα που λαμβάνει είναι πιο αισιόδοξα από κάθε άλλη χρονιά, σημειώνοντας ότι έχει γίνει σημαντική δουλειά από πλευράς της Περιφέρειας σε συνεργασία με τουριστικούς παράγοντες αλλά και το Υπουργείο Τουρισμού.

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση