19.3.2021 15:23

Βήμα, βήμα αλλάζει και το Δημοτικό Στάδιο Χίου

Έργα συντήρησης πραγματοποιεί το Νομικό Πρόσωπο τόσο στο Δημοτικό Στάδιο Χίου όσο και στο κλειστό γυμναστήριο.

Στο Δημοτικό Στάδιο Χίου βρέθηκε σήμερα ο «π» προκειμένου να αποτυπώσει με εικόνες τις επισκευαστικές εργασίες παρουσία του Δημάρχου, Στ. Κάρμαντζη και Προέδρου Νομικού Προσώπου, Γ. Μανάρα.

Το συνολικό ποσό που διατίθεται στο Νομικό πρόσωπο για το Δημοτικό Στάδιο Χίου, το στάδιο Συκιάδας-Λαγκάδας και το στάδιο του Δαφνώνα ανέρχεται στα 204.000 ευρώ.

Ο Δήμαρχος, Στ. Κάρμαντζης προανήγγειλε και ριζικές παρεμβάσεις που αφορούν στις κερκίδες και τα αποδυτήρια. Παράλληλα θα ακολουθήσουν και εργασίες συντήρησης του χλοοτάπητα.

Το ποσό των 265.000 ευρώ θα αξιοποιήσει επίσης το Νομικό Πρόσωπο για την αλλαγή του «ταρτάν» περιμετρικά του γηπέδου, του Δημοτικού Σταδίου Χίου. Το παραπάνω ποσό είχε εξασφαλίσει η Δημοτική Αρχή από το ταμείο Αλληλεγγύης.

«Βήμα, Βήμα αλλάζουμε τα πάντα, θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, τον Γ. Μανάρα, το Νομικό Πρόσωπο και τους συνεργάτες του» δήλωσε ο κ. Κάρμαντζης.

Ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου, Γ. Μανάρας με την σειρά του θέλησε να τονίσει ότι αρκετές εγκαταστάσεις που ανήκουν στην κυριότητα του Νομικού Προσώπου χρειάζονται πολλές εργασίες καθώς όπως δήλωσε είναι «γερασμένες».

Στόχος του Νομικού Προσώπου είναι οι αθλητικές εγκαταστάσεις να αλλάξουν σημαντικά και να εξυπηρετούν τους πολίτες.

«Οι πολίτες θέλουμε να τις χαίρονται. Θέλουμε τα παιδιά μας να αθλούνται σε αυτούς τους χώρους», δήλωσε ο κ. Μανάρας.

Οι εργασίες που έχουν ολοκληρωθεί σε αυτό το στάδιο είναι η ολοκλήρωση συντήρησης της περίφραξης, η ανακατασκευή των στηθαίων στο μεγαλύτερο μήκος τους ενώ θα ακολουθήσει και η συντήρηση του χλοοτάπητα του Δημοτικού Σταδίου Χίου.

Το Νομικό Πρόσωπο δεν θα αφήσει ανεκμετάλλευτο το ποσό των 204.000 ευρώ που εξασφάλισε την τελευταία μέρα του 2020. Με αυτό το ποσό θα προχωρήσουν, όπως δήλωσε ο κ. Μανάρας σε σημαντικές επεμβάσεις, που θα αλλάξουν τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά τα αποδυτήρια και τις τουαλέτες του κλειστού και Δημοτικού Σταδίου Χίου.

Το Δημοτικό Στάδιο Χίου συνεχίζει όπως και πριν, κανονικά την λειτουργία του καθώς επιτρέπεται η ατομική άθληση. Τα σωματεία στίβου έχουν έτσι, την δυνατότητα να συνεχίζουν τις προπονήσεις από τις 16:00-18:30.

Τέλος ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο αλλαγής του ωραρίου σε περίπτωση άρσης της απαγόρευσης κυκλοφορίας στις 19:00.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ