18.10.2021 18:37

Βασική προτεραιότητα να κινητοποιήσουμε την ομογένεια προς όφελος των νησιών του Βορείου Αιγαίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Την κινητοποίηση της Ομογένειας προς όφελος των νησιών του Βορείου Αιγαίου, προέταξε ως βασική του προτεραιότητα ο νέος αντιπεριφερειάρχης Παντελής Μπουρνιάς, που ανέλαβε τα καθήκοντά του έπειτα από πρόσκληση του Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη, αφού προηγουμένως αρνήθηκε το συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο ο απερχόμενος αντιπεριφερειάρχης Παντελής Μπουγδάνος.

Ο κ. Μπουρνιάς ευχαρίστησε τον Κώστα Μουτζούρη για την εμπιστοσύνη που του έδειξε λέγοντας ότι μπορεί να έχει γίνει γνωστός μέσω της Ένωσης Ομογενών Χίου, ωστόσο και ο χωρικός σχεδιασμός αλλά και η ηλεκτρονική διακυβέρνηση είναι τομείς σημαντικοί που μπορούν να δώσουν αναπτυξιακή ώθηση στα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

Ο ίδιος επεσήμανε ότι θα προσπαθήσει να κινητοποιήσει με όλες του τις δυνάμεις τις ομογενειακές ενώσεις των νησιών, προκειμένου τα νησιά να στηριχθούν όχι μόνο μέσω του τουρισμού αλλά μέσα από σειρά δράσεων καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Παράλληλα, ανέφερε ότι βασικός του στόχος είναι η περιφέρεια να μπορέσει να προωθήσει επενδυτικά πλάνα στα νησιά ώστε η νέα γενιά να παραμείνει και να δημιουργήσει σε αυτά.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ