2.9.2019 15:44

Αυτά είναι τα καθήκοντα των νέων αντιδημαρχών της Χίου

Ποιοι θα λαμβάνουν αντιμισθία και ποιοι όχι

Την απόφαση ορισμού αντιδημαρχών ανήρτησε στο σύστημα «Διαύγεια» ο Δήμος Χίου, με βάση την οποία καθορίζονται τόσο οι αρμοδιότητές τους όσο και το ποιοι θα λαμβάνουν μισθό από τον Δήμο για την άσκηση των καθηκόντων τους.

Αναλυτικότερα

Μπουρνιάς Χαράλαμπος του Μιχαήλ, Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Χίου χωρίς αντιμισθία, με θητεία έως 31/08/2020 και αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών και του Τμήματος Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων της Δ/νσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης.

Επίσης οι εξής αρμοδιότητες: α) Η παρακολούθηση της εξέλιξης των έργων και των εργασιών που εκτελούνται στη δημοτική ενότητα. β) Η συνεργασία με τον πρόεδρο της κοινότητας για την επίλυση των προβλημάτων .


Γιάννης Ξενάκης του Κωνσταντίνου, Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Μαστιχοχωρίων με αντιμισθία, με θητεία έως 31/8/2020 και αρμοδιότητες της Δ/νσης Υπηρεσίας Δόμησης και της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών πλην του Τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων και Σηματοδότησης.

Επίσης οι εξής αρμοδιότητες: α) Η ευθύνη της λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών που είναι εγκατεστημένες στη δημοτική ενότητα. β) Η παρακολούθηση της εξέλιξης των έργων και των εργασιών που εκτελούνται στη δημοτική ενότητα. γ) Η μέριμνα για τη διατήρηση του εξοπλισμού, που βρίσκεται στη δημοτική ενότητα, σε κατάσταση καλής λειτουργίας. δ) Η υπογραφή, με εξουσιοδότηση του δημάρχου, βεβαιώσεων, πιστοποιητικών και λοιπών διοικητικών εγγράφων, που εκδίδονται από τις δημοτικές υπηρεσίες που λειτουργούν στα όρια της δημοτικής ενότητας. ε) Η συνεργασία με τους προέδρους των κοινοτήτων για την επίλυση των προβλημάτων τους.


Βεργίνας Κωνσταντίνος του Θεοδοσίου, Αντιδήμαρχος με αντιμισθία, με θητεία έως 31/08/2020 και αρμοδιότητες του Τμήματος Απασχόλησης, Ναυτιλίας και Τουρισμού και του Τμήματος Φυσικών Πόρων, Ενέργειας & Βιομηχανίας της Δ/νσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης.


Κλιαμενάκης Γεώργιος του Μιχαήλ, Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Ιωνίας χωρίς αντιμισθία, με θητεία έως 31/08/2020 και αρμοδιότητες του Τμήματος Αγροτικής Παραγωγής & Μαστίχας και του Τμήματος Αλιείας της Δ/νσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης. Επίσης οι εξής αρμοδιότητες: α) Την ευθύνη της λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών που είναι εγκατεστημένες στη δημοτική ενότητα. β) Την παρακολούθηση της εξέλιξης των έργων και των εργασιών που εκτελούνται στη δημοτική ενότητα. γ) Τη μέριμνα για τη διατήρηση του εξοπλισμού, που βρίσκεται στη δημοτική ενότητα, σε κατάσταση καλής λειτουργίας. δ) Την υπογραφή, με εξουσιοδότηση του δημάρχου, βεβαιώσεων, πιστοποιητικών και λοιπών διοικητικών εγγράφων, που εκδίδονται από τις δημοτικές υπηρεσίες που λειτουργούν στα όρια της δημοτικής ενότητας. ε) Τη συνεργασία με τους προέδρους των κοινοτήτων για την επίλυση των προβλημάτων τους.


Μανδάλας Παναγιώτη του Κωνσταντίνου, Αντιδήμαρχος για τις Δημοτικές Ενότητες Καμποχώρων και Αγίου Μηνά με αντιμισθία, με θητεία έως 31/08/2020 και του μεταβιβάζουμε τις καθ' ύλην αρμοδιότητες του Αυτοτελούς Γραφείου Πολιτικής Προστασίας. Επίσης οι εξής αρμοδιότητες: α) Την ευθύνη της λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών που είναι εγκατεστημένες στη δημοτική ενότητα. β) Την παρακολούθηση της εξέλιξης των έργων και των εργασιών που εκτελούνται στη δημοτική ενότητα. γ) Τη μέριμνα για τη διατήρηση του εξοπλισμού, που βρίσκεται στη δημοτική ενότητα, σε κατάσταση καλής λειτουργίας. δ) Την υπογραφή, με εξουσιοδότηση του δημάρχου, βεβαιώσεων, πιστοποιητικών και λοιπών διοικητικών εγγράφων, που εκδίδονται από τις δημοτικές υπηρεσίες που λειτουργούν στα όρια της δημοτικής ενότητας. ε) Τη συνεργασία με τους προέδρους των κοινοτήτων για την επίλυση των προβλημάτων τους


Πατεριμός Γεώργιο του Ιωάννη, Αντιδήμαρχος με αντιμισθία, με θητεία έως 31/08/2020 και αρμοδιότητες της Δ /νσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού.


Ντομάτας Ισίδωρος του Πέτρου, Αντιδήμαρχος για τις Δημοτικές Ενότητες Ομηρούπολής, Καρδαμύλων και Αμανής με αντιμισθία, με θητεία έως 31/08/2020 και αρμοδιότητες: α) Την ευθύνη της λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών που είναι εγκατεστημένες στη δημοτική ενότητα. β) Την παρακολούθηση της εξέλιξης των έργων και των εργασιών που εκτελούνται στη δημοτική ενότητα. γ) Τη μέριμνα για τη διατήρηση του εξοπλισμού, που βρίσκεται στη δημοτική ενότητα, σε κατάσταση καλής λειτουργίας. δ) Την υπογραφή, με εξουσιοδότηση του δημάρχου, βεβαιώσεων, πιστοποιητικών και λοιπών διοικητικών εγγράφων, που εκδίδονται από τις δημοτικές υπηρεσίες που λειτουργούν στα όρια της δημοτικής ενότητας. ε) Τη συνεργασία με τους προέδρους των κοινοτήτων για την επίλυση των προβλημάτων τους.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ