Αυτοδιοίκηση

11/3/18 11:32

τελ. ενημ.: 11/3/18 11:34

«Αρνάκι» ο Γ. Παπαδόπουλος μπροστά στον Δημ. Καράλη

Τον έχουμε συνηθίσει να μην σηκώνει μύγα στο σπαθί του στην υπεράσπιση των επιλογών του. Μπροστά στον δημόσιο χαρακτηρισμό του Δημ. Καράλη όμως, ως «ανόητα ιδεοληπτικών», όσων συσχέτισαν την αποστολή στην τουριστική έκθεση της Άγκυρας με τις επίκαιρες επεκτατικές Τουρκικές βλέψεις, δηλαδή κι εκείνου, ο αντιδήμαρχος γίνεται … αρνάκι.

Ο αντιδήμαρχος Πρόνοιας προσποιείται ότι ο χαρακτηρισμός του συναδέλφου του δεν τον αφορά, την ώρα που και ο ίδιος δεν ψήφισε την εισήγηση Καράλη στο Δημοτικό Συμβούλιο. Μετάνιωσε για την ψήφο του μετά την παράθεση των στοιχείων από τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο για τον τουρισμό ή πρυτανεύει η προτεραιότητα να μην τα σπάσει με το στενό συνεργάτη του δημάρχου, ακόμα κι αν στραπατσάρεται η προσωπική του αξιοπρέπεια; Ας το ερμηνεύσει κανείς διαβάζοντας το ακόλουθο σχόλιο του κ. Παπαδόπουλου στον «π»:

«Επειδή, ενδεχομένως, δημιουργηθεί παρεξήγηση, οφείλω εγώ να διευκρινίσω ότι, τη φράση "τη μια αγορά ή την άλλη" την ανέφερε ο δημοτ. σύμβουλος του ΚΚΕ κ. Μάρκος Σκούφαλος (κάτι το οποίο δεν αναφέρεται στα εισαγωγικά σχόλια του κατώτερο δημοσιεύματος), ο οποίος και έδωσε αρνητική ψήφο στην πρόταση και όχι κάποιος δημοτ. σύμβουλος της πλειοψηφίας.
Συνεπώς, προς την κατεύθυνση αυτή κινούνται τα σχόλια του συναδέλφου Δημ. Καράλη και όχι προς όσους ψήφισαν «λευκό», εξηγώντας ξεκάθαρα στη συνεδρίαση ότι, τούτο δεν έχει σχέση με την πρόταση, αλλά με το άκαιρο που αυτή έρχεται προς ψήφιση, λαμβάνοντας υπόψιν τι συνέβη τις τελευταίες ημέρες με τη γείτονα χώρα, αλλά και ποια στάση τήρησαν οι δυο όμοροι (γειτονικοί μας) νησιωτικοί Δήμοι για το ίδιο θέμα.
Προσωπικά, τοποθετήθηκα στο Δ.Σ. και ήμουν απόλυτα σαφής, αποκαθιστώντας πλήρως τα γεγονότα.

Σχόλια άρθρου: 0

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
300x250
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση