17.5.2021 14:37

70.000 ευρώ για τουριστική προβολή αλλά… καθυστερημένα

Συνολικά το ποσό των 70.000 ευρώ θα δαπανήσει ο Δήμος Χίου για τη φετινή τουριστική προβολή της Χίου με το θέμα να έρχεται προς συζήτηση στο θεματικό συμβούλιο, την προσεχή Τετάρτη 19/5, δηλαδή 4 ημέρες μετά το επίσημο άνοιγμα της τουριστικής σεζόν σε ολόκληρη τη χώρα.

Όπως εξήγησε σε δηλώσεις του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κώστας Βεργίνας, η συγκεκριμένη καθυστέρηση οφείλεται στο γεγονός ότι, καθυστέρησε η έγκριση του προϋπολογισμού του Δήμου ενώ έσπευσε να διευκρινήσει ότι αυτή η ακύρωση δεν επηρέασε καμία από τις προγραμματισμένες δράσεις.

Αναφορικά με τη φετινή τουριστική προβολή αυτή περιλαμβάνει κυρίως την καθιερωμένη παραγωγή έντυπου διαφημιστικού υλικού καθώς και την φιλοξενία δημοσιογράφων από άλλες χώρες στη Χίο.

Ταυτόχρονα, είναι σε εξέλιξη η συμμετοχή της Χίου σε διαδικτυακές εκθέσεις με τον Κώστα Βεργίνα να μιλά για θετικά αποτελέσματα ενώ επιπλέον θετικό στοιχείο είναι η διοργάνωση θερινών σχολείων τουρισμού με τη συμμετοχή πανεπιστημίων από την Αμερική και την Κύπρο με έμφαση στη γαστρονομία του νησιού.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ