25.7.2023 6:50

ΝΟΔΕ Χίου - "Στηρίζουμε Στεφανή"

Ανακοίνωση στήριξης του Αλκιβιάδη Στεφανή για το Βόρειο Αιγαίο, εξέδωσε η ΝΟΔΕ Χίου μετά τη συνάντηση που είχε μαζί του το απόγευμα της Δευτέρας 24/7, 

Στην ανακοίνωση αναφέρει:

Σήμερα είχαμε τη χαρά και τιμή να υποδεχθούμε στα γραφεία μας τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Αλκιβιάδη Στεφανή.
Ο κ. Στεφανής ανέπτυξε το όραμά του για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου με ρεαλιστικές και ενδιαφέρουσες προτάσεις, οι οποίες έτυχαν θερμής αποδοχής από τα μέλη.
Εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε διευρυμένη συζήτηση για τα πολιτικά δρώμενα, καθώς και για τα προβλήματα που υπάρχουν στην Περιφέρεια μας, με τα μέλη να διατυπώνουν προτάσεις και δράσεις αντιμετώπισής τους.
Η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε σε κλίμα ικανοποίησης και αισιοδοξίας ότι η υποψηφιότητα του κ. Στεφανή θα φέρει μια νέα εποχή προόδου και ευημερίας για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.
Η Δ.Ε.Ε.Π Χίου θα συστρατευθεί με όλες τις δυνάμεις της με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Αλκιβιάδη Στεφανή στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ