21.2.2012 22:15

Τρέλανε και τους «γαύρους» της Χίου

• ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΗΓΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑΣ Ο ΠΑΝ. ΠΑΠΠΗΣ

Το πάθος του να δει το ΝΟΧ πρωταθλητή στο πόλο τον έφερε στα μαχαίρια και με τη ... συνομοταξία του. Η μεταγραφή Μιράλη στο Ναυτικό Όμιλο είχε ως αποτέλεσμα να διαγάγουν οι σχέσεις του Παν. Παππή με τους οργανωμένους φιλάθλους του Ολυμπιακού στη Χίο.
Μη αντέχοντας το ... ψυχροπολεμικό κλίμα με τους ... ομοϊδεάτες του, ο Παν. Παππής βρήκε τον τρόπο να επουλώσει την πληγή. Εμφανίστηκε στην εκδήλωση των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού στο «Καραβέλ», με επίσημο προσκεκλημένο το Γ. Αμανάτιδη, φρόντισε να αποδείξει την ολυμπιακοφροσύνη του με το παραπάνω κι έκανε το «Καραβέλ» να δονείται ενθουσιασμένο από το σύνθημα «είναι τρελός ο πρόεδρος».
Δεν αναφέρονταν στο Μαρινάκη αλλά τον πρόεδρο του ΝΟΧ, που πνίγηκε στις ερυθρόλευκες αγκαλιές και άκουσε μέχρι και τον απεσταλμένο της εφημερίδας «Γαύρος» να εύχεται από μικροφώνου μια φορά το πρωτάθλημα στο πόλο να καταλήξει στη Χίο. Πώς τα κατάφερε και συνδύασε το πάθος του για το ΝΟΧ με τη λατρεία του για τον Ολυμπιακό, μόνο ο Παν. Παππής μπορεί να το εξηγήσει.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ