28.3.2022 8:04

Τρέχουν για τον Αυτισμό

Ο Σύλλογος Αυτισμού Χίου εκπροσωπεί τα άτομα με αυτισμό της Χίου και έχει σκοπό την προαγωγή και βελτίωση της ζωής και της εκπαίδευσης των ατόμων αυτών.

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων και με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Αυτισμού στις 2 Απριλίου 2022, διοργανώνει δράσεις φυσικής άσκησης εντός της πόλεως της Χίου την Κυριακή 3 Απριλίου 2022 και ώρα 11.00.

Στον συγκεκριμένο αγώνα υπάρχουν τρεις διαδρομές με αφετηρία και τερματισμό το Δημαρχείο Χίου:

Η διαδρομή τρεξίματος 7 χλμ: Αφετηρία Δημαρχείο(Κένεντυ) ακολούθως τον κύκλο της πλατείας Νικ. Πλαστήρα αντιστρόφως της φοράς του ωρολογίου και στην συνέχεια επί των οδών Απλωταριάς, Καλαμπόκα, Γ. Βερίτη, Α' τμήμα Περιφερειακού, Λ. Ενώσεως, Στ. Λιβανού, Κλέαρχου Χρύση Νενητούση, Λ. Αιγαίου, Κανάρη, Δημοκρατίας ( τερματισμός -Δημαρχείο)

Η διαδρομή περπατήματος 5 χλμ: Αφετηρία Δημαρχείο(Κένεντυ) ακολούθως τον κύκλο της πλατείας Νικ. Πλαστήρα αντιστρόφως της φοράς του ωρολογίου και στην συνέχεια επί των οδών Απλωταριάς, Κοραής, Λεωφόρος Αιγαίου προς Χανδρή έως το κόκκινο φάρο του λιμένα, από τον κόκκινο φάρο στον πράσινο φάρο διαμέσου της Λεωφόρου Αιγαίου, κατόπιν εντός του Κάστρου διαμέσου των οδών Μηνιώτη – Θεοτοκά και Ζαχαρίου στην Πύλη Ματζόρε και τερματισμός στο Δημαρχείο .

Η διαδρομή ανηλίκων και ΑΜΕΑ 1000 μέτρα: Αφετηρία Δημαρχείο (Κένεντυ)  ακολούθως την οδό Κανάρη προς την προκυμαία και από εκεί δεξιά επί της Λεωφ Αιγαίου έως την προτομή του Ναυάρχου Κουντουριώτη και από εκεί κατά την ίδια διαδρομή με αντίθετη φορά πίσω στο Δημαρχείο.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ