Αθλητισμός

21/4/12 22:43

τελ. ενημ.: 21/4/12 22:44

Τους κέρασε φραπέ... της παρηγοριάς

Όσοι παρακολουθήσατε τι γράφτηκε στον τύπο της Κεφαλλονιάς μετά τον πρώτο αγώνα με το ΕΛΜΑ/ΝΟΧ θα θυμάστε τις ανακοινώσεις περί ομάδας που πήγε στο νησί για να πιει... φραπέ.
Ο ΕΛΜΑ/ΝΟΧ το Σάββατο όχι μόνο ήπιε...καφέ σε έναν αγώνα που η ανωτερότητά του αποδείχθηκε πέρα για πέρα, τον κέρασε κιόλας στους Κεφαλλονίτες για να είναι προσεκτικότεροι στο μέλλον. Σε ένα παιχνίδι που δεν χρειάζεται τεράστια περιγραφή, ο ΕΛΜΑ/ΝΟΧ κέρδισε εύκολα τον Ν.Ο. Αργοστολίου με 12-5 και φιγουράρει στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος με 47 βαθμούς πίσω από Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη.
Πρεμιέρα στον πάγκο για τον Μάκη Βολτυράκη που έτυχε θερμής υποδοχής, ενώ στα αξιοσημείωτα ας κρατήσουμε την εκπληκτική άμυνα που έβγαλε η ομάδα του νησιού σε πάρα πολλές περιπτώσεις.
 
Τα 8λεπτα: 2-2, 3-0, 2-2, 5-1.
 
ΕΛΜΑ/Ν.Ο. ΧΙΟΥ (Μάκης Βολτυράκης): Καραμπέτσος, Μιράλης, Ράντζεν 1, Κατσουλάκης 2, Χατζηθεοδώρου 1, Θεοδωρόπουλος, Βοργιάς, Ντόσκας 2, Χατζηδάκης 2, Φουντούλης, Βλοντάκης 2, Γαβαλάς Ι. 2, Μισεντζής, Πίσσιας, Βιτέλας.
Ν.Ο. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ (Δημήτρης Κρητικός): Πλατίδης, Παπαδογιάννης, Δουδέσης Π. 1, Ραγκούνιτσα 2, Θωμάκος 1, Σαλάχας, Κουτσιαλής, Κατσιγιάννης, Δουδέσης Ευάγ., Μπουρνάζος, Χαραλαμπόπουλος 1, Ντότσικας.

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση