Αθλητισμός

3/2/18 18:28

τελ. ενημ.: 4/2/18 22:26

Τον μάτιασαν στο β’ γύρο

Σειρήνες συναγερμού σήμανε στο ΝΟΧ η νέα ήττα από τα Χανιά στην Κρήτη. Σε μια αναμέτρηση με πολλά σκληρά μαρκαρίσματα και συνεχείς αποβολές η ομάδα του Μιχ. Λαζαρίδη δεν έδειξε ψυχραιμία στις επιθέσεις της με παίκτη παραπάνω, παρασύρθηκε από τους Χανιώτες στο γ’ οκτάλεπτο (επί μέρους σκορ 6-3) και τελικά έφυγε για δεύτερο σερί αγώνα ηττημένη.

O NOX έμεινε πίσω στο σκορ με 2-0, με τον Καλαργυρό να μειώνει και τον Καρακάση να ισοφαρίζει στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου σε 2-2. Ο Ρουστάμοφ έδωσε για πρώτη φορά το προβάδισμα στην ομάδα μας, με τον Παπούκα να ανεβάζει τη διαφορά στα δύο γκολ, κάνοντας το 2-4 και τον Κατσουλάκη να διαμορφώνει το 3-4 του ημιχρόνου. 

Τα Χανιά ισοφάρισαν σε 4-4 με την έναρξη του 3ου μέρους, ο Μιμίδης έκανε το 4-5, αλλά ένα γρήγορο 2-0 των γηπεδούχων έκανε το 6-5. Ο Τεσάνοβιτς ισοφάρισε σε 6-6, τα Χανιά ξανά με ένα 2-0 προηγήθηκαν με 8-6, ο Ρουστάμοφ μείωσε και ο Βουλγαράκης έκανε το 9-7 του τρίτου οκταλέπτου.

Ο Καρακάσης μείωσε σε 9-8 για τον ΝΟΧ, αλλά ο Αβέρκα επανέφερε τη διαφορά των δύο γκολ. Και πάλι ο Ρουστάμοφ μείωσε σε 10-9 με πέναλτι, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό με τα Χανιά να πανηγυρίζουν μία μεγάλη νίκη.

Οκτάλεπτα: 2-2, 1-2, 6-3,1-2

Χανιά: Αβέρκα (4), Βουλγαράκης (2), Κατσουλάκης, Μπαριωτάκης, Χαριτάκης, Νατράν.

ΝΟΧ: Καλαργυρός, Καρακάσης (2), Ρουστάμοφ (4), Παπούκας, Μιμίδης

 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση