24.10.2018 11:53

Το απόγευμα δίνουμε όλοι «παρών» στο γήπεδο της Χίου

Επίλεκτοι Διεθνείς -Επίλεκτοι Χιώτες στις 17:30

Με τη σεμνότητα και την ταπεινότητα που διακρίνει τους πρωταθλητές, οι θρυλικοί παίχτες του euro2004 άρχισαν να καταφθάνουν από το πρωί στο νησί μας, προκειμένου να συμμετάσχουν το απόγευμα στον φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου με την επίλεκτη ομάδα των Χιωτών ποδοσφαιριστών στο γήπεδο της Χίου.

Στη συνέντευξη τύπου που παρεχώρησαν τόσο ο Θοδωρής Ζαγοράκης όσο και οι Βασίλης Τσιάρτας και Στράτος Αποστολάκης  επισήμαναν ότι ο ρόλος των ποδοσφαιριστών όταν τερματίζουν την καριέρα τους είναι να βοηθούν με όποιον τρόπο μπορούν συνανθρώπους μας και να συμμετέχουν σε διοργανώσεις για καλό σκοπό. « Χαίρομαι που βρίσκομαι στη Χίο για καλό σκοπό και χαίρομαι που εμείς οι ποδοσφαιριστές έχουμε την ευκαιρία όταν σταματήσουμε να είμαστε ενεργοί παίχτες να συνεισφέρουμε με άλλους τρόπους για το γενικό καλό», ανέφερε ο Θοδωρής Ζαγοράκης δίνοντας μας ραντεβού το απόγευμα στο γήπεδο της Χίου.

«Όλοι μας το απόγευμα πρέπει να δώσουμε το παρών στο γήπεδο της Χίου γιατί τέτοιες ευκαιρίες δεν δίνονται συνέχεια να δεις όλα τα μεγαθήρια του ελληνικού ποδοσφαίρου να αγωνίζονται στο γήπεδο σου για καλό σκοπό. Τους ευχαριστώ που ανταποικρίθηκαν στην πρόσκλησή μας και ευχαριστώ τον  Μάρκο Λαγό που μεσολάβησε για να υλοποιηθεί η ιδέα μας», είπε κλείνοντας ο Πρόεδρος της Μικρασιατικής Κώστας Μπουλαζέρης.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ