8.3.2018 13:33

Στις 18 Μαρτίου ο 4ος αγώνας γυναικών

Θεσμό για τον Σύλλογο Αθλητών Υγείας Χίου αποτελεί πλέον το «Chios Women’s Run» που διοργανώνεται για 4η συνεχή χρονιά στις 18 Μαρτίου με ώρα έναρξης τις 11:00 μπροστά από το Δημαρχείο.

Η επίπεδη διαδρομή θα ξεκινήσει μπροστά από το Δημαρχείο και οι συμμετέχουσες θα τερματίζουν και πάλι εκεί. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλες οι γυναίκες που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους ενώ για τις μικρότερες επιτρέπεται η συμμετοχή με τη σύμφωνη γνώμη των γονέων τους.

Στο τέλος της διαδρομής θα απονέμεται δίπλωμα σε όλες τις γυναίκες αφού ο αγώνας είναι μη ανταγωνιστικός.

Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να γίνουν μέχρι και την Παρασκευή 9/3 ενώ το κόστος συμμετοχής είναι μόλις 5 ευρώ και περιλαμβάνει τις ακόλουθες παροχές:

- Αριθμό συμμετοχής με το ονοματεπώνυμο του δρομέα
- Μπλουζάκι με τα λογότυπα του αγώνα 
- Αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής
- Αναμνηστικό faux bijoux ( φο μπιζού) συμμετοχής

Πρέπει να καταβάλλετε το χρηματικό αντίτιμο με  ΠΙΣΤΩΤΙΚΉ ΚΑΡΤΑ ( μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express).

Η πληρωμή του αντιτίμου της συμμετοχής σας μπορεί να γίνει με κατάθεση   στον λογαριασμό του Συλλόγου Αθλητών Υγείας Χίου, με τα ακόλουθα στοιχεία:

Λογαριασμός Alpha Bank, αρ. Λογαριασμού:
ALPHABANK: 600002002018370
IBAN: GR7801406000600002002018370
Δικαιούχος : ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΧΙΟΥ

Στην αιτιολογία κατάθεσης πρέπει απαραίτητα να δηλώσετε το ονοματεπώνυμο σας .

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ