30.5.2024 7:41

Στην Εθνική Ελλάδος η Βασιλική Μπουλά από τον "Ωρίων ΑΠΟ" Χίου

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Βασιλική Μπουλά από τη Χίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην επιτραπέζια αντισφαίριση σε Βαλκανικό και Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, φέρνοντας υπερηφάνεια στο νησί της μαστίχας. Η αθλήτρια του «ΩΡΙΩΝ Α.Π.Ο. ΧΙΟΥ» κατέκτησε την πρώτη θέση στην Εθνική Κορασίδων, σημειώνοντας μια εξαιρετική επιτυχία με την κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.

Το επίτευγμα της Μπουλά αποτελεί μέγιστη τιμή και υπερηφάνεια για τη Χίο, προβάλλοντας το νησί σε παγκόσμιο επίπεδο. Η νεαρή αθλήτρια θα έχει ως πρώτο σταθμό της την Αλμπένα της Βουλγαρίας, όπου θα διεξαχθεί το Βαλκανικό Πρωτάθλημα από τις 5 έως τις 9 Ιουνίου 2024.

Η συμμετοχή της Βασιλικής Μπουλά σε αυτές τις διεθνείς διοργανώσεις αναδεικνύει τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή της στο άθλημα. Η Χιώτισσα αθλήτρια, υποστηριζόμενη από την προπονήτριά της, Ρούλα Λαμπρινίδη, η οποία θα είναι και η τεχνική καθοδήγηση της Εθνικής Κορασίδων, αναμένεται να προσφέρει σπουδαίες επιδόσεις και να μας κάνει όλους περήφανους.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ