11.10.2012 15:29

Σαρωτικές αλλαγές στο προεδρείο της ΕΠΟ

Σε σαρωτικές αλλαγές στις θέσεις του νέου προεδρείου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας προχώρησε ο Γιώργος Σαρρής. Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ άφησε εκτός «βαριά» ονόματα όπως αυτά των Γιάννη Οικονομίδη, Νίκου Ανασόπουλου και Άρη Σταθόπουλου και έβαλε στις θέσεις τους στενούς του συνεργάτες.
Το πρώτο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ υπό το βλέμμα του νέου προέδρου, Γιώργου Σαρρή, ολοκληρώθηκε και συγκροτήθηκε σε σώμα ενώ επίσης κατανεμήθηκαν οι θέσεις του προεδρείου.
Εκτός προεδρείου έμεινε ο Γιάννης Οικονομίδης από τη θέση του αναπληρωτή προέδρου, την οποία ανέλαβε ο κουμπάρος και δεξί χέρι του κ. Σαρρή, Γ. Παπακωνσταντίνου.
Επίσης, έχασαν την αντιπροεδρία που είχαν στο προηγούμενο ΔΣ, οι Νίκος Ανασόπουλος και Άρης Σταθόπουλος και τοποθετήθηκαν στη θέση του Β’ αντιπροέδρου ο Γ. Βούρβαχης της ΕΠΣ Χανίων και στη θέση του Γ’ αντιπροέδρου ο Δ. Γαβριηλίδης της ΕΠΣ Θράκης.
Ο επί χρόνια ταμίας της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, έχασε τη θέση, την οποία κατέλαβε ο Βαγγέλης Τοπολιάτης της ΕΠΣ Βοιωτίας.
Για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την ΚΕΔ και τις άλλες επιτροπές της ΕΠΟ θα γίνει νέο ΔΣ, το οποίο θα συνεδριάσει την Τετάρτη 17/10.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
«Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, όπως προέκυψε μετά τις αρχαιρεσίες της 6/10/2012 και σύμφωνα με τις διατάξεις του καταστατικού της Ομοσπονδίας, υπό την προεδρία του κ. Γιώργου Σαρρή.
Ομόφωνα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου έκαναν αποδεκτές τις εισηγήσεις του κ. Σαρρή για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το προεδρείο της ΕΠΟ, ψηφίζοντας τους:
Ιωάννη Παπακωνσταντίνου για Αναπληρωτή πρόεδρος ΕΠΟ
Γεώργιο Βούρβαχη για Β' Αντιπρόεδρο ΕΠΟ
Δαμιανό Γαβριηλίδη για Γ' Αντιπρόεδρο ΕΠΟ
Ευάγγελο Τοπολιάτη για Ταμία ΕΠΟ
Κωνσταντίνο Γκίτσιο για Αναπληρωτή Ταμία ΕΠΟ
Επίσης, ομόφωνα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου αποφάσισαν την τοποθέτηση του κ. Παυσανία Παπανικολάου στη θέση του Εκτελεστικού Γραμματέα».
ΠΗΓΗ: NOVA SPORT FM
 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ