20.7.2023 17:24

Πρόγραμμα Εθελοντισμού για τον 11ο Ημιμαραθώνιο Χίου

Φέτος, ο αγαπημένος αγώνας του καλοκαιριού και 3ος πολυπληθέστερος σε συμμετοχές στην Ελλάδα πέρυσι το καλοκαίρι μπαίνει στην δεύτερη δεκαετία του. 

 Όλα αυτά τα χρόνια τίποτα δεν θα είχε γίνει χωρίς την δική σας συνεισφορά. Καλούμε λοιπόν όλους εσάς να γίνει ο 11ος Ημιμαραθώνιος Χίου μια μεγάλη γιορτή εθελοντισμού και αθλητισμού.

Ο Εθελοντισμός είναι ανθρώπινη ενέργεια με διαχρονική αξία χωρίς όρια και περιορισμούς.

Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού του αγώνα έχει ως στόχο να δώσει την ευκαιρία σε άτομα άνω των 18 ετών (αλλά και σε παιδιά με την σύμφωνη γνώμη των γονέων και κηδεμόνων τους) να συμμετέχουν με την προθυμία τους και τον ενθουσιασμό τους στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών προς τους συμμετέχοντες όλων των αγωνισμάτων της Διοργάνωσης.

Τομείς Εθελοντικής Προσφοράς

Οι εθελοντικές οργανώσεις που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους τόσο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της διοργάνωσης (προετοιμασία υλικού που θα δοθεί στους συμμετέχοντες κ.α.) όσο και την ημέρα του αγώνα (στελέχωση σταθμών τροφοδοσίας κ.α),

Για την συμμετοχή σας στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού του αγώνα παρακαλούμε στείλετε μήνυμα με τα στοιχεία σας e-mail, τηλέφωνο ή κινητό σας στο:
Email: chiosrunning@gmail.com 

 και πόσα άτομα προτίθεται να διαθέσει κάθε ομάδα.

Η επόμενη συνάντηση θα γίνει επί του πεδίου ώστε οι συμμετέχοντες να εξοικειωθούν με τις θέσεις και τα καθήκοντα τους.

Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές και εθελοντικές οργανώσεις για το ενδιαφέρον τους να προσφέρουν στον 11ο Ημιμαραθώνιο Χίου.

chiosrunning

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ