23.10.2012 16:46

Ομάδα έτοιμη για όλα

ΡΥΘΜΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ Ν.Ο. ΧΙΟΥ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΑ ΒΑΘΕΙΑ ΤΗΣ Α1

Το βασικό σκέλος της προετοιμασίας, λίγο μόνο διάστημα πριν την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος, ολοκληρώνει την Πέμπτη η ομάδα Ανδρών του Ν.Ο. Χίου, ανοίγοντας ουσιαστικά τη σειρά των υποχρεώσεων της για τη φετινή περίοδο με την παρουσία της στο Τουρνουά ΣΕΔΥ που ξεκινά την Παρασκευή το απόγευμα στη Βουλιαγμένη.
 
Στη Χίο το τριήμερο
Ο Γ. Μπελέγρης είχε την εύκαιρα να δοκιμάσει τους παίκτες όλο το Σαββατοκύριακο στη Χίο και να καταστρώσει τα πλάνα του  ενόψει της συμμετοχής στο παραπάνω Τουρνουά, που ουσιαστικά αποτελεί την πρώτη επίσημη δοκιμή πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.
Η ομάδα βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών, με εξαίρεση εκείνον του Στέλιου Μιμίδη, που βρίσκεται σε πλήρη αποθεραπεία και ήδη έπεσε στην πισίνα, χωρίς ωστόσο να συμμετάσχει στα διπλά που πραγματοποίησε η ομάδα. Μαζί με τους Φουντούλη, Θεοδωρόπουλο, Κόχειλα, Κατσουλάκη, Ντούλο, Μπεριστιάνο, Καραμπέτσο, Μισετζή, Κανδιόγλου, Μιράλη, Βιτέλλα, προπονήθηκαν και οι πιο μικροί της ομάδας και ίσως κάποιοι μέχρι την Παρασκευή να ακολουθήσουν την ομάδα στο τουρνουά.
 
Σήμερα στην ΚΟΕ
Στην πρώτη συνεδρίαση της ΚΟΕ, σήμερα στην Αθήνα, παρουσία των ομάδων που θα μετάσχουν στο Πρωτάθλημα θα παραβρεθεί ο πρόεδρος του Ομίλου Ν. Κατσαράκης μαζί με το βοηθό προπονητή Γ. Μπερδέ. Το πρωτάθλημα αναμένεται να ξεκινήσει στο διάστημα 15-20 Νοεμβρίου, αν και η Ομοσπονδία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υποχρηματοδότησης. Εκεί αναμένεται να τεθούν όλα τα ανοικτά ζητήματα που έχουν προκύψει, με κυριότερο τις οφειλές της Ομοσπονδίας προς τα Σωματεία από τις μετακινήσεις της περσινής αγωνιστικής περιόδου.
Στον πρόεδρο της ΚΟΕ Δημ. Διαθεσόπουλο θα μεταφερθούν παράλληλα και τα γνωστά προβλήματα των κολυμβητηρίων της Αθήνας αλλά και της επαρχίας, πολλά από τα οποία δεν έχουν ανοίξει.
 
Σωστά και αποτελεσματικά
Παίκτες και διοίκηση είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν διεξοδικά για το σχεδιασμό που ξεκίνησε φέτος, με κυριότερο την ανάγκη η αγωνιστική παρουσία να είναι εξίσου δυνατή με τις προηγούμενες χρονιές, κάτι που το εγγυάται η σύνθεση της ομάδας. Από την πλευρά της η διοίκηση μετέφερε στους παίκτες το κλίμα εμπιστοσύνης και στήριξης που παραδοσιακά υπάρχει στο Ν.Ο. Χίου αλλά και στην κοινωνία ευρύτερα, γεγονός που θα αποδειχθεί για άλλη μια χρονιά στο Ιωνικό Κολυμβητήριο, με τους Χιώτες να στηρίζουν τη μεγαλύτερη ομάδα του νησιού. 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ