6.10.2012 13:06

Οι βραβεύσεις στους 25ους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες

 

Oλοκληρώθηκαν οι αφίξεις των αθλητικών αποστολών των νησιών του Αιγαίου Πελάγους στο πανέμορφο νησί της Νάξου που θα φιλοξενήσει φέτος τους  Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες στίβου.
Το απόγευμα  στο χώρο του Ξενοδοχείου Naxos palace θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη Τεχνική Σύσκεψη με την παρουσία των εκπροσώπων των σωματείων και προπονητών στην οποία και θα οριστικοποιηθούν και οι συμμετοχές των αθλητών και αθλητριών.
Μεταξύ των διακοσίων και πλέον αθλητών-τριών που θα λάβουν μέρος  στους αγώνες  θα βρίσκονται και οι πρωταθλητές,  Μερούσης Χριστοφορος του ΦΟ Βροντάδου, Μπράτσης Ανδρέας του ΠΑΣ Ικαρος, Μαρής  Νικόλαος του ΑΣ Εφηβος Χίου, Μανδηλαράς Δημήτρης  του Πανναξιακού ΑΟ,  Χάντζιου Πέτρος της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης , Λιτσολάρι Ιωάννα της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης, Ντίνα Μαργαρίτα του Αρισβαίου Μυτιλήνης,  Γελαστός Μιχάλης του ΓΑΣ  Ολυμπιάς Μυθημνας, Ρεμπούλη Ουρανία του ΓΣ Νέων Λέρου, Ζωγραφάκη  Μαρία του Καζώνη Καλύμνου, Μανιά Αννα του ΑΣ Καλυμνος 2000, Διακονικόλας Σάββας του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009, Σειτανίδης Παντελής του ΓΣ Ευδαμος Κω, Πιννή Μαρία του ΓΑΣ Υγεία Ρόδου και Τσακούδη Παρασκευή του ΓΑΣ Υγεία Ρόδου.
 
Βραβεύσεις
Στους φετινούς Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες, όπως κάθε χρόνο, με απόφαση της οργανωτικής επιτροπής θα τιμηθούν οι πρώτοι Πανελληνιονίκες στα ατομικά αγωνίσματα και οι καλύτεροι αθλητές από κάθε ΕΑΣ, καθώς και οι σωματειακοί προπονητές τους.
Οι βραβεύσεις θα γίνουν κατά την τελετή έναρξης των 25ων Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων που θα γίνει την πρώτη ημέρα (5 Οκτωβρίου) στις 16:00. 
Φέτος στη Νάξο  θα τιμηθούν οι παρακάτω από τις αντίστοιχες ΕΑΣ:
 
ΕΑΣ ΛΕΣΒΟΥ
Λιτσολάρι Τζοάννα ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ   2Η ΠΠ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ  & 1Η Σκυταλ. 4χ100Μ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ στη Διεθνή Συνάντηση ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ.
Προπονητής : Γρηγόρης Κοντός
 
ΕΑΣ ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ
Μερούσης Χριστόφορος ΦΟΒΡΟΝΤΑΔΟΥ 1Ος ΠΠ 10.000Μ ΑΝΔΡΩΝ
Μαρής Νικόλαος     ΑΣ ΕΦΗΒΟΣ ΧΙΟΥ 1Ος ΠΠ ΠΑΙΔΩΝ
Προπονητής : Γιάννης Τζήκας
 
ΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Αρμάου Φραγκίσκα , Συκινιώτη Καλλιόπη, Κάτσα Κατερίνα (Ομαδική βράβευση)
Α.Ο.ΜΥΚΟΝΟΥ  1Η   στην Ομαδική βαθμολογία στο ΠΠ
Ανωμάλου Δρόμου στα 2.000Μ ΠΚ Ά
Προπονήτρια: Καγιουκλάκη Δωροθέα
 
ΕΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
Ρεμπούλη Ουρανία ΓΣ ΝΕΩΝ ΛΕΡΟΥ  1Η  10.000Μ ΠΠ ΝΕΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Ζωγραφάκη Μαρία ΑΣ ΚΑΖΩΝΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ 1Η 3.000Μ STEEPLE ΠΠ ΝΕΑΝΙΔΩΝ
Προπονητής : Κορφιάς Νικόλαος
Γεωργίου Άλκηστις  ΓΑΣ «Η ΥΓΕΙΑ» ΡΟΔΟΥ 1Η 100Μ ΕΜΠ ΠΠ ΝΕΑΝΙΔΩΝ
Προπονητής: Μπότσαρης  Λευτέρης 

 
ΠΗΓΗ: http://www.chiosrunning.gr

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ