5.9.2012 15:10

«Ο Ατρόμητος κοιτάει πάντα ψηλά»

• ΙΣΧΥΡΟ ΟΠΛΟ Η ΕΔΡΑ ΤΟΥ

 
Ισχυρό όπλο στα χέρια του Ατρόμητου, θα είναι και πάλι το γήπεδο του, το οποίο θα χρησιμοποιήσει και πάλι ως έδρα μετά από 8 χρόνια. Παράγοντες, παίκτες και προπονητικό τήμ της ομάδας του Αγ. Γεωργίου δηλώνουν πολύ χαρούμενοι που θα αγωνιστούν και πάλι μετά από τόσα χρόνια στη φυσική τους έδρα, γεγονός που θα τους βοηθήσει αγωνιστικά, οικονομικά, οργανωτικά και ηθικά.
«Επιτέλους θα αγωνιστούμε και πάλι στην έδρα μας μετά από πολλά χρόνια, γεγονός που θα μας βοηθήσει πάρα πολύ. Θα αποκτήσουμε την δυναμική που είχαμε χάσει αγωνιζόμενοι σε άλλα γήπεδα,  ο κόσμος που δεν μπορούσε να μας ακολουθήσει θα είναι και πάλι κοντά μας και θα απαλλαχτούμε από τα οικονομικά βάρη της πληρωμής για τη χρήση των άλλων γηπέδων για τις προπονήσεις και τους αγώνες», δηλώνει ο πρόεδρος του συλλόγου Ι. Παπασταμάτης, παρακολουθώντας το φιλικό αγώνα με τον Κοφινά στο γήπεδο της περιοχής Λιμνί, που πραγματικά γίνεται λίμνη σε κάθε ισχυρή βροχή, δημιουργώντας μεγάλα προβλήματα στην ομάδα.
Το θετικότερο όμως όλων, όπως τονίζουν οι παράγοντες της ομάδας, είναι ότι θα καταφέρουν και πάλι να φέρουν κοντά στο σύλλογο τα μικρά παιδιά της Ακαδημίας τους, που όλα αυτά τα χρόνια δεν μπορούσαν να προπονηθούν, επειδή οι προπονήσει γινόταν ακατάλληλες ώρες και πολύ μακριά από το χωριό.
«Ο Αγ. Γιώργης είναι φυτώριο ποδοσφαιριστών και πάντα η ομάδα με λίγες προσθήκες στηρίζεται στα δικά της παιδιά. Όλα αυτά τα χρόνια η απόσταση και τα βραδινά ωράρια που μας έδιναν τα γήπεδα για προπόνηση δυσκόλευαν πάρα πολύ τους μεγάλους και  δεν επέτρεπαν στους μικρούς να είναι κοντά στην ομάδα.                  Οι οικογένειες τους πολύ λογικά δεν μπορούσαν να αφήνουν τα παιδιά τους να γυρίζουν τόσο αργά στο χωριό. Τώρα όλα αλλάζουν. Έχουμε ορίσει υπεύθυνο της Ακαδημίας το Ν. Σέργη, τα παιδιά είναι πολύ πρόθυμα, το τμήμα έχει αρχίσει να δουλεύει και πάλι πολύ καλά».
 
Οι στόχοι
Η ομάδα έχει καθιερωθεί πλέον στις πρωταγωνίστριες του ποδοσφαίρου μας και αυτό θα επιδιώξει να είναι και φέτος.
«Θα αγωνιστούμε για το καλύτερο, στόχος μας είναι να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται, θα διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα, ο πρωταθλητισμός δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά είναι στόχος. Έφυγαν κάποιοι καλοί παίκτες, ήλθαν κάποιοι άλλοι εξίσου καλοί, οι στόχοι μας πάντα είναι ψηλά. Η δουλειά κάνει τους παίκτες και την ομάδα και εμείς δουλεύουμε πολύ καλά», καταλήγει καλώντας όλο το χωριό να χαρεί και πάλι το ποδόσφαιρο και να στηρίξει την ομάδα του.
 
Το γήπεδο
 
Το γήπεδο στη θέση Λιμνί, είναι συνώνυμο με τη λέξη περιπέτεια.
Έχει καταστραφεί τρείς φορές, πληρώνοντας το ότι βρίσκεται δίπλα στο χείμαρρο Κατράρη και παραλίγο να καταστραφεί και τέταρτη φέτος από την μεγάλη φωτιά, αφού οι άνθρωποι της ομάδας τελευταία στιγμή κατάφεραν να το σώσουν με κίνδυνο της ζωής τους από τη  φωτιά που έκαψε τις περισσότερες περιοχές των μαστιχοχωρίων.
Ο φυσικός χλοοτάπητας που φυτεύτηκε το 2001 καταστράφηκε το 2004 από την κακή ποιότητα του αρδευτικού νερού. Το 2οο9 επιστρώθηκε με τεχνητό χλοοτάπητα, που δεν άντεξε στις πλημμύρες από τη θεομηνία του  και την κακοκαιρία του 2011.
Ο Ι. Παπασταμάτης λέει ότι και πάλι αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα με την επίστρωση του καουτσούκ, αλλά ελπίζει ότι θα ξεπεραστούν με την κατάλληλη επεξεργασία. Ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά δεν θα καταστραφεί και πάλι, ευχή όλων είναι το κακό να σταματήσει εδώ.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ