#Ναυτικός Όμιλος Χίου

Μετά τον Γ. Ντόσκα και η Β. Μαυρέλου στην προπονητική ομάδα του ΝΟΧ

Το τέλος ενός κύκλου φέρνει το άνοιγμα ενός καινούργιου στην αθλητική ζωή της Βάσως Μαυρέλου. Η 33χρονη αθλήτρια που ολοκλήρωσε την καριέρα της με το σκουφάκι του Νηρέα Χαλανδρίου το περασμένο καλοκαίρι, θα βρίσκεται στο τεχνικό επιτελείο του ΝΟ Χίου, ομάδα της γενέτειρας της.

Έτσι, ο ΝΟΧ μετά το Γιώργο Ντόσκα, βάζει στο προπονητικό του τιμ ακόμα μία σπουδαία αθλήτρια που έχει να επιδείξει μεγάλες διακρίσεις στην καριέρα της.

Η ανακοίνωση του ΝΟ Χίου:

Ο Ναυτικός Όμιλος Χίου καλωσορίζει στο Προπονητικό του Επιτελείο τη Χιώτισσα Παγκόσμια και Ευρωπαία Πρωταθλήτρια της Υδατοσφαίρισης Βάσω Μαυρέλου και της εύχεται καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα.

X

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο.

Ειδήσεις σήμερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ