1.2.2014 11:13

Μετά το Στάδιο και στα σχολεία του νησιού μας

Συνεχίζεται το πρόγραμμα Kids Athletics με μεγάλη επιτυχία. Ως βάση έχει το Δημοτικό Στάδιο στο νησί μας   αλλά επεκτείνεται και στα Σχολειά.

Στον Π μίλησε ένας από τους πρωτομάστορες του προγράμματος ο προπονητής στίβου Χρήστος Καραχάλιος. Συγκεκριμένα μας δήλωσε : Το πρόγραμμα έχει μεγάλη απήχηση. Μέσω παιχνιδιών κεντρίζουμε τα παιδιά. Πιστεύω μπορούμε να πάμε και καλλίτερα. Τα παιδιά τρελαίνονται δεν φεύγουν. Είναι η 2η χρόνια στην Χίο και μεταφέρεται και στα σχολεία του νησιού.

Σχετικά με το φετινό καλεντάρι δήλωσε στον Π : Είναι νεκρή περίοδος τώρα. Η χρονιά ξεκινάει με  το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου στα Τρίκαλα αλλά το κόστος είναι μεγάλο και δεν γνωρίζουμε αν θα πάνε και πόσοι αθλητές από την Χίο και ακολουθεί ο Γύρος Πόλεων στις 16/3 στο νησί μας.

Και πρόσθεσε : Όσα ταλέντα δουλεύουν θα βγουν. Υπάρχει πρόβλημα ωραρίου στο Στάδιο αλλά το προσαρμόζουμε στους μαθητές μας . Είμαστε εδώ για να βγάλουμε ταλέντα.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ