#ΠΕΚΕΒ

Φως, παιδικά χαμόγελα και γυμναστική

Μια μοναδική χριστουγεννιάτικη γιορτή παρουσίασαν τα Τμήματα Ενόργανης και Ρυθμικής Γυμναστικής του Γυμναστηρίου Μελέκος και της ΠΕΚΕΒ τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2025, στο κατάμεστο Κινηματοθέατρο της ΠΕΚΕΒ στο Βροντάδο, όπου η σκηνή έλαμψε με παιδικά χαμόγελα,  ταλέντο και ενθουσιασμό.

Με εορταστική μουσική, κίνηση και πνεύμα ομαδικότητας, αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 4 έως 17 ετών, μέσα σε μια ζεστή και εορταστική ατμόσφαιρα, χάρισαν στο κοινό ένα απολαυστικό απόγευμα. Γονείς, φίλοι και συγγενείς κατέκλυσαν τον χώρο και χάρισαν το πιο θερμό τους χειροκρότημα σε όλα τα παιδιά, που ξεχώρισαν για τη ζωντάνια και την ενέργειά τους και φυσικά για τις ασκήσεις και τα άψογα ακροβατικά που παρουσίασαν.

Την επιμέλεια της γιορτής και του προγράμματος είχαν οι Μαρία Μάλαντη και Κλαίρη Κάβουρα, αποτελώντας πολύτιμο στήριγμα και πηγή έμπνευσης για τα μικρά και μεγάλα παιδιά των τμημάτων.

Στο πλαίσιο της  εκδήλωσης, η Ευτυχία Γκάρματη από το Δ.Σ. της ΠΕΚΕΒ, με αφορμή τη συμπλήρωση 60 χρόνων συνεχούς παρουσίας του Σωματείου, τόνισε ότι η Μαρία Μάλαντη  από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας των παιδικών τμημάτων γυμναστικής αποτελεί σταθερή αξία, συμβάλλοντας καθοριστικά στην άψογη δουλειά και στις μοναδικές εκδηλώσεις των τμημάτων.

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο.

Ειδήσεις σήμερα

Tags: ΠΕΚΕΒ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ