30.4.2019 12:33

Με Π. Κελεσίδη και Ανδ. Μπονόβα οι εκδηλώσεις τιμής στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της Α.Π.Ο. Χίου

Με αφορμή τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος, τη μοναδική μέχρι σήμερα πανελλήνια διάκριση του Χιώτικου Ποδοσφαίρου, ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Χίου – Βροντάδου και το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Χίου, διοργανώνουν εκδηλώσεις τιμής στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του συλλόγου «Α.Π.Ο. Χίος», που κατέκτησαν το κύπελλο το 1979.

Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν:

  • Σάββατο 4 Μαΐου 2019 ώρα 11:00: Ιστορική αναδρομή, προβολή βίντεο & φωτογραφικού υλικού στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χίου.
  • Σάββατο 4 Μαΐου 2019 ώρα 16:00: Φιλική ποδοσφαιρική συνάντηση με τη συμμετοχή των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του συλλόγου «Α.Π.Ο. Χίος», στο Δημοτικό Στάδιο Χίου.

Επίτιμοι προσκεκλημένοι των εκδηλώσεων θα είναι οι σπουδαίοι διεθνείς παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, Παναγιώτης Κελεσίδης και Ανδρέας Μπονόβας.

Από τη δράση, με εθελοντική προσφορά θα ενισχυθεί οικογένεια μαθητή του Εργαστήριου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Χίου (Ε.Ε.Ε.ΕΚ Χίου), ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Για το σκοπό αυτό έχει ανοιχτεί λογαριασμός στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, με αριθμό: 490/377538-00.   

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ