17.8.2012 15:03

Με μία βαλίτσα ελπίδες... (ΒΙΝΤΕΟ)

- ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΧΙΩΤΗΣ ΑΘΛΗΤΗΣ Π. ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ

Με τις καλύτερες προοπτικές ξεκινάει την ερχόμενη εβδομάδα, ο παρολυμπιονίκης του νησιού μας Παντελής Καλόγερος, προκειμένου να εκπροσωπήσει τη χώρα μας, στην Παρολυμπιάδα του Λονδίνου.

Σήμερα μιλώντας στο www.politischios.gr, ο Χιώτης αθλητής των Ιώνων αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αθλητές των παρολυμπιακών αφού όπως τόνισε μέσα στη γενικότερη οικονομική κρίση περικόπηκαν πολλές από τις ευκολίες που παρείχε το κράτος τα προηγούμενα χρόνια.

Χαρακτηριστικό της κατάστασης που περιέγραψε ο Π. Καλόγερος είναι το γεγονός ότι ο προπονητής του Παναγιώτης Καλαμάρης θα ταξιδέψει με δικά του έξοδα στο Λονδίνο ενώ δεν θα του επιτραπεί η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο αφού η αρμόδια επιτροπή δεν του χορήγησε διαπιστευτήριο.

Μεγάλο στήριγμα πάντως σύμφωνα με τον Π. Καλόγερο σε όλο αυτό τον αγώνα αποτελούν η γυναίκα του Ανθούλα και η οικογένειά του.

«Η μικρή κόρη της Ανθούλας, το Δεσποινάκι ήταν η πρώτη που μου είπε ότι θα καταφέρω να ξεπεράσω τα προβλήματά μου και να πάω τελικά στους Παρολυμπιακούς. Και τώρα ακόμα έχει ένα προαίσθημα καλό, το οποίο όμως δεν θέλει να μου το πει ακόμα. Μου είπε μετά τους αγώνες», ανέφερε ο ίδιος συγκινημένος τονίζοντας ότι ο βασικός του στόχος είναι η πεντάδα και γιατί όχι και ένα μετάλλιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χιώτης αθλητής θα ξεκινήσει από τη Χίο την ερχόμενη Δευτέρα με τη βραδινή πτήση της Ολυμπιακής και από Αθήνα με ειδική πτήση για Λονδίνο το πρωί της Τετάρτης. 

Watch live streaming video from politischios at livestream.com

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ